31.5.2016

VALMIS LASTENOHJAAJA!

Jes! Nyt se on todellakin ohi, se näkyy mustaa valkoisella, olen suorittanut lapsi- ja perhetyön perustutkinnon ja olen valmis lastenohjaaja!


Mekkoni juhliin tilasin jo aikoja sitten Nellyltä. En halunnut sellaista röyhelö prinsessa mekkoa, vaan tyylikkään, hillityn, naisellisen. Värikin oli oikein hyvä, sillä siihen sopivat kengät mulla olikin sitten valmiina. Laukun löysin itseasiassa prismasta, sen jälkeen kun olin jo kiertänyt kaikki kalliit ´´kunnon liikkeet`` ja vaipunut epätoivoon.

Kevinille haaveilin alunperin saman värisestä kauluspaidasta, kuin mitä mekkoni on, mutta aina oli väärän sävyinen. Niinpä päätin sitten asustaa nuo miehet samalla tavoin: mustat suorat housut, valkoinen kauluspaita (+raselle musta takki) ja mekkoni väriset krakat. No eihän sekään ihan sujunut, vaan Rasen kraka oli hieman tummemman sävyinen, mutta ei niin paljoa että olisin enään jaksanut alkaa metsästämään uutta.

Tätä valmistumistahan piti tietenkin juhlia.
Lauantaina aamusta heräsin ajoissa, tuhersin naamani kanssa, syötiin aamupalat ja vielä laittelin vähän paikkoja kuntoon. Sitten kampaajalle seiskaksi. Kampaajan jälkeen suoraan autoon ja lähdettiin koululle, jossa oli todistustenjakojuhla. Se alkoi ysiltä ja kesti n. puolitoistatuntia
Mukaan sai ottaa omia vieraita ja minä otin mukaani tietenkin Kevinin, Rasmuksen, äitini ja äidin miehen.
Juhlassa oli äärimmäiset pitkä ja pitkästyttävä puhe, todistusten jako, stipendien jako, yhteislauluja, yhden naisen lauluesitys (joka oli ihan mielettömän hyvä!), siunaus halukkaille valmistuville sekä rukous.
Juhlan jälkeen kampuksen ravintolassa oli ilmaiset kakku kahvit kaikille.
Sen jälkeen otettiin vielä parit kuvat ja lähdettiin meille.

Loput vieraat tuli meille 12.30 ja kippisteltiin alkumaljat.
Todistukseni sekä opinnäytetyöni oli esillä, että halukkaat sai tutkia niitä rauhassa.


Olin ensin ajatellut, että teen kuvakollaasin johonkin seinälle tms. ´´opiskelumatkastani`` mutta äitini ehdotti, että tee semmonen video minkä voi näyttää telkkarista, se olisi hauska ja erilainen juttu. Ja näinpä minä tein.
Vieraat tykkäsikin videosta kovasti ja kehui ja kiitteli siitä.

Sitten alettiinkin syömään, sillä aamupalasta oli jo turhan paljon aikaa.
Tarjoiluina oli:
Täytekakku (tilattu) Suklaamousse täytteellä.
Tonnikala voileipäkakku (äitini tekemä)
Kinkkupiirakkaa/pitsaa
valkosuklaa-limejuustokakku
rahkaisa marjapiirakka
tuc-keksejä levitteillä ja viinirypäleitä
ja limua ja kahvia.
Meillä on onneksi niin pienet piirit, ettei pöytääkään tarvinut suurentaa, osa söi keittiössä ja osa meni lasitetulle parvekkeelle syömään, sillä sielläkin on tilava pöytä ja tuolit.
Sitten räpsittiin kuvia ja juteltiin, vietettiin aikaa.Kaikki muut vieraat paitsi Iida lähti siinä neljän aikaan ja myös Kevin lähti sitten äitini mukaan.
Tässä välissä ehdittiin Iidan kanssa napsia kuvat minusta ja pakko vaan todeta, että mallista viis, kyllä kuvat onnistuu kun on osaava ihminen kuvaamassa!Seuraavaksi tuli kaverit viiden aikaan. Taas alkumaljat, ruokaa, yhdessä oloa, jutustelua, pelailua jne. Oli kyllä todella mukava ja onnistunut päivä ja ilta kaikkinensa!Sain tietysti ihania lahjoja, kortteja ja paljon kaunnita kukkia!
Kiitokset vielä mukana olleille! ♥


6 kommenttia:

 1. Anonyymi31.5.16

  Paljon onnea valmistumisen johdosta! :)Ihania kuvia ja tunnelmia juhlista. Tulipa nälkä kun katoin nuita tarjoiluja ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi31.5.16

  Onko sinulla vaivaisenluu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko todeta ettei mitään käsitystä mikä se edes on :'D

   Poista
 3. Anonyymi31.5.16

  Saisiko kissoista juttua pitkästä aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niistä oo paljo kirjotettavaa :/ mutta voin yrittää kehitellä jotain jossain vaiheessa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥