8.5.2016

vappu, kouvolan reissu ja äitienpäivä

On jäänyt taas päivittelyt vähemmälle, jotenkin ollut niin paljon kaikkea muistettavaa ja tehtävää, ettei ole sitten muistanut tätä blogia päivittää..
Joten ehkä aloitetaan sieltä vapusta.
Kevinillä oli tarhassa taas vappubileet ja sai pukeutua. Löydettiin Prismasta mahtava batman puku, johon Kevin oli aivan rakastunut ja halusi olla siinä kotonakin monta päivää putkeen.
Lisäksi kotona oli normi palloja ja Kevinin omat ryhmä hau -keppipallo sekä kävelevä kissa -kaasupallo.

Syötiin hyvin, mutta muuten meille vappu oli päivä muiden joukossa.

Rakentelin äidilleni ihan itse kukkapenkin/ruukun mikälie. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen, kun ekaa kertaa itse suunnittelin, sahasin, ruuvailin ja kasasin! Sisälle laitoin mullat ja kolmea eri kukkaa kasvamaan.
Se oli siis äitienpäivälahja, lisäksi oltiin maalattu Kevinin kanssa kangaskassi, pikkukukkaro ja tiskirätit, sekä tehtiin tietty kortti. Harmi, kun niistä en muistanut ottaa kuvaa. Toinen tiskirätti oli mielestäni aika hauska, siinä oli painettu minun sormen jälkiä, Kevinin käden jälki ja tekstiksi ´´tahmatassu kävi täällä..`` Äiskä on siis kova siivoomaan ja valittaa aina kun jossain jotain sormen jälkiä :D

Oltiin äiskällä Torstaista eiliseen, nähtiin sukulaisia, Kevinin kummeja ja Iida-kummi leikkasikin Kevinille taas kesätukan, on sitten siisti vielä juhlissakin! Kevin sai valita itselleen lippiksen palkkioksi suht hyvin menneestä parturi reissusta.

Oli kyllä ihanaa, kun tuli tuo kesäkin sopivasti niin oltiin kyllä kaikki luppoaika pihalla ja minäkin sain nopeimmassa ajassa ikinä (ja myös aikaisimmin) rusketusraidat! Ei se vaatinut, kun perjantaina pari tuntia auringossa ja eilen neljä tuntia.
Tänään onkin äitienpäivä, minä sain runsaan aamupalan ja punaisia ruusuja.
Saan kuulemma itse mennä ostamaan kultaiset korvikset, mitä olen valittanut tarvitsevani.
Sain myös rauhassa kirjoitella postauksia ja siivota, kun Rase lähti Kevinin kanssa ulos. Takaisin tullessa Kevin toi vielä itse poimimiaan kukkia minulle, se oli ehkä kaikkein parasta <3
Tarhassa olivat saaneet vaan maalata kynttilät, vähän jäin lapsen tekemää korttia kaipaamaan...Illalla mennään kuulemma vielä Amarilloon syömään.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!

Ps. muistakaa lukaista myös äsken julkaistu postaus puutarhan voinnista näin viiden viikon kasvatuksen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥