2.6.2016

Kesätukka

Reilu vuosi sitten päätin, etten enään jaksa värjäillä hiuksia punaiseksi, vaan haluan kasvattaa oman värin. Tästä muutoksesta voi lukea TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ

Latvathan kärsi pirusti, kun jouduttiin purkamaan punaista väriä, niistä välillä otettiin pahimpia kuivuneita latvoja pois, mutta nyt päätin toteuttaa sen toisen asian mitä pitkään mietin ja leikkuuttaa lyhyemmän tukan!

Nyt oli paras hetki sille, kesä tulossa ja kuuma turkin reissu, latvat ihan kuolleet = rumat. Ja kasvaahan se hius takaisin. Joten ei ollut mitään hävittävää, mun hiukset kun ei ennestäänkään ollut mitkään pitkät, joiden leikkuuta voisi katua.
ENNEN

JÄLKEEN

Ja nyt olen kyllä tosi tyytyväinen. Saa nähdä kuinka pitkään jaksan näiden kanssa vai annanko heti alkaa kasvaa pituutta, vai käykö niin, niinkuin kampaaja ystäväni heitti, että kohta palaan ja haluan vielä lyhyemmän. who knows..


Hiusten pesu ja kuivaus on nyt niiiin helppoa! Ainut vaan, että nämä on vähän pakko laittaa aamuisin, koska mun luonnon kihara/laineileva hius käkkäröityy nyt lyhyenä vielä pahemmin ja on sitten ihan mahdoton soirottaessaan vähän joka suuntaan. Mutta sitten taas, lyhyen tukan suorituksessakaan ei kauaa mene. Ja saa tämän toki vielä hätä ponnarillekin.
Mitäs pidätte, sopiiko mulle?

Tässä samalla hehkutan uutta muotoilurautaani!
Ostin Prismasta, ei ollut edes kallis (olisko ollu jonku neljäkymppiä), ihan paras kapistus!
Lämpötilan saa säädettyä ite, lämpenee uskomattoman nopeesti ja jäähtyykin nopsaa. Johto pyörii eli käyttö on mukavaa. Raudat saa säilytyslukkoon niin ei vie niin paljo tilaa ja mukana tuli tosi näppärä säilytyspussi mihi saa solmastua johdonkin.
Raudan ulkopuolella on semmoset kohotetut ´´raidat`` mitkä pitää hiuksia vähän paikoillaa kiharrettaessa ettei liu'u tahattomasti.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi3.6.16

  Sopii tosi hyvin! :) oikein onnistunut muutos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥