6.6.2016

puutarha parvekkeella viikko 8-9

Nämä kuvat kasveista on viime viikon loppupuolelta, ei ihan yhdeksää viikkoa vielä siis täynnä, mutta melkein. Seuraavaksi jääkin taas yksi viikonloppu välistä, eli seuraavan päivityksen aikaan on 11viikkoa kasvatusta täynnä.

Uudet mansikat ei ole lähtenyt kasvuun, vanhat ovat yhä elossa ja ovat ehkä hiukan kasvaneetkin.Armahdettu neljäviikkoinen maissi on toistaiseksi hengissä, mutta eipä tuo näytä oikein kasvavan, saa nähdä milloin kuolee..

Toisen tomaatin kanssa kävi kurjasti kun pesin parvekelaseja. Tallasin nimittäin tikkailta laskeutuessani taimen päälle ja se meni ihan mukkelin mullan sekaan. Sain sen sieltä onneksi kaiveltua takaisin pystyyn eikö varsi mennyt poikki, on myöskin yhä elossa, mutta sen kasvu sitten vähän tyssähti, sillä tuo viikon nuorempi taimi on nyt paljon isompi jo.Pinaatti on valtaisa, itseasiassa näihin kuviin verrattuna vieläkin isompi, vaikkakin lehtiä vähän vähemmän, sillä ollaan sitä jo käytetty salaatteihin. Hyvää on!

Ruohosipulikin kasvaa hyvää vauhtia ja siitäkin on jo kolmeen kertaan syöty, onneksi siihehn tulee nopeasti uudelleen pituutta.

Tillikin voi loistavasti ja sitäkin voisi jo syödä, mutta ei ole ollut vielä käyttöä. Täytyy reissun jälkeen tehdä kalaa niin saa omat tillit käyttöön.

Persiljaa on myös jo käytetty salaattiin ja se on tukevoitunut hyvin.

Tässä vielä juuri tänään otetut kuva tuosta neljän kasvin penkistä
Viisi viikkoiset Malopit kasvaa myös oikein hyvin!


Samoin Malvikit 8viikkoinen ja 5viikkoinen voivat hyvin.
Päivänsinet on alkanut kiipeilemään ja menee jo tosi pitkänään.
Kranssitkin on todella tuuheat. Odotan kovasti että näihin tulee kukat, varsinkin päivänsineen, niin erottaa paremmin missä ne menee, kun nyt tuo on yksi lehtikasa.


Uusien mansikoiden kanssa samaan aikaan laitetut orvokit ja petuniat on alkanut kasvaa. Tai siis molempiin yksi taimi. Pienen pienet alut tulivat viime viikon aikana näkyviin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥