25.7.2016

Häissä, maatilalla, mökillä ja kampaajalla

Nyt on ollut vauhdikkaat pari viikkoa!
Toissa viikolla nähtiin kavereita, kun yhtenä päivänä Jenni ja pojat oli meillä leikkimässä, seuraavana päivänä Iida kävi ja sitten pääsin itse pitkästä aikaa yksin kaverin kanssa kahville.

Käytiin myös kirjastossa, postiteltiin tuotteita, käytiin taas katsomassa lampaita ja pelattiin (okei, minä pelasin) Pokemon Go:ta täysin koukuttuneena! Hyvin tullut kävelyä jo, kun kulkee pokestopeilta toiselle ja haahuilee pokemonien perässä. Kieltämättä kyllä vähän hölmö olo hiippailla tuolla kännykkä kädessä ja pysähdellä välillä pyydystämään, sahata jotain tietä ees taas jne. Nooh huvinsa kullakin!15.pv. perjantaina alkoi Rasen loma ja lähdettiin taas Kouvolaan, sillä Lauantaina oli kaveripariskunnan häät.
En ollut koskaan ennen ollut häissä, joten oli tosi kiva päästä vaikka kaukana olivatkin!
Meitä tultiin hakemaan äiskältä myöhässä puoli kolmen aikoihin, sillä kirkolla piti olla kolmelta.
Kevin jäi äitini luokse.
Kirkossa ei kyllä kyyneliltä vältytty! Ja hääpari oli niin ihanan rakstuneena ♥
Asukseni valitsin tällaisen kesäisen yhdistelmän ja lainasin äidiltä kirkkoa varten neuletta.

Sunnuntaina mentiin äitini ja Kevinin yhden kummin kanssa Olgan Farmille. Siellä oli pieni kahvila, jossa kaikki oli luomua ja lihatonta, maitokin itse lypsettyä. Kahvi maistui paremmalle kuin ikinä, samaten heidän tekemä vohveli (jonka paistoivat siinä kun teki tilauksen eli tuoretta oli) kermavaahdolla ja hillolla oli taivaallista!

Ulkona käveli vapaana kaksi koiraa, poni ja aasi. Kanalan kanojen ja kukon nimet herätti hilpeyttä..
Vieressä oli myös kanien häkki, jonne sai mennä sisällekkin, mutta me ei menty, ettei Kevin yritä ottaa niitä syliin.Oli myös heppa ja sen varsa sekä vieressä kolme uljasta kilparatsua. Oli myös lehmä kahden pässin kanssa, kaksi Alpakkaa sekä jotain hanhia/ankkoja.


Parhaat oli kuitenkin lampaat, joiden aitaukseen sai mennä. Ne tykkäsi rapsutuksista ja oli ihan hulluna niiden aitauksessa kasvavan puun lehtiin, jotka ne olikin jo alaoksilta syönyt. Yksi lammas nosti etujalkansa mun olkapäällekin kun satuin seisomaan puun alla, näin se yltti paremmin ylemmille oksille :DMaanantaina sitten mentiin mökille. Meidän oli tarkoitus olla yötä, mutta mentiinkin tosi aikasin aamusta ja oltiin ilta myöhään asti, yöksi äiskälle ja Tiistaina kotiin.
Ei olisi ollut oikein päivisin tekemistä, kun mun porukoilla ei vielä ole kesälomaa ja lisäksi kasvini/kukkani olisi kuollut yli viikon vedettömyydessä.Mökillä ei oikein uimaan päässyt, kun vesi oli niin kamalan kylmää, mutta onneksi onkia pystyi ja Kevin saikin kolme kalaa! Ja olihan siellä puuhaa ihan siinäkin kun käppäili ympäriinsä.
Lisäksi rannassa oli hyvät vesi/hiekkaleikit ja saatiin napsittua ihan super ihania 4v. kuviakin! Niitä tosin esittelen vasta myöhemmin.Kotona siis oltiin tiistaina illalla, purettiin tavarat ja suihkun jälkeen huomattiin Kevinin jalassa iso kova mustelma patti, jonka ympärillä meni vaaleanpunainen rinkula ja keskellä oli kaksi pistettä vierekkäin. Lähdettiin tietty sairaalaan, kun epäiltiin käärmeen puremaa. Vastassa oli joku kesäajan kandi, nuori mieslääkäri ja ihan tosissani odotin koko käynnin ajan, että milloin jostain piilosta tulee piilokameran väki sanomaan, että ei hätää vitsiä vitsiä, olette piilokamerassa!
Siis se lääkäri oli todella outo ja huvittava.. Heitti vitsiä eikä oikein osannut mistään mitään sanoa, kampitti Kevinin ja ihan tosissaan antoi lääkkeen TABLETTINA tuolle lapselle joka ei osaa edes puhua kunnolla. Iski nappula kipon ja vesimukin käteen ja sanoi ´´siitä huitase huivii niin helpottaa!`` Hetken katsoin nappulaa ja lääkäriä vähän epäuskoisena, että onko tosissaan, mutta oli hän. Eipä siinä tabletti väkisin kitusiin ja vettä päälle. Hyvä ettei Kevin tukehtunut/oksentanut kun ei olisi sitä suostunut ottaa, mutta joo, saatiin alas....
Siitä sitten kuulakärkikynä piirrustukset jalassa kotiin seurailemaan.
Lääke auttoi ja rinkula hävisi.

Keskiviikkona ja torstaina mulla oli kuvien läpikäynti urakka, pyykkäystä ja pakkausta ja Rasen kaverikin tuli käymään.
Niin, ja tietty PokeStop kierros, kun äiskä asuu niin syrjässä, että joutuu mennä hirveän kauas ennenkun löytyy yhtään mitään.
Kevin jaksoi tosi hyvin kahden tunnin kävely retken, kun sai välillä istahtaa odottamaan, että nappaan pokemonin!


Perjantaina aamulla taas lähdettiin ajamaan takaisin Kouvolaan viikonlopuksi.
Kevinille täytettiin kolme vuotta vanha pomppulinna ja se olikin onneksi vielä jopa ehjä! Siinä tuli pompittua koko viikonloppu.


Mulle oli varattu illaksi Iidalle taas hiusten lyhennys, että on sitten pehko ojennuksessa hetken, kun työtkin alkaa eikä ehdi ramppaamaan heti taas Kouvolaan. Tälläkertaa otettiinkin sitten vähän vielä lyhyemmäksi, kuin viimeksi.Lauantaina Kävi Kevinin kummi moikkaamassa, poika ui uudessa uima-altaassa ja välillä kävi pomppimassa.
Illalla, kun Kevin oli nukkumassa, lähdettiin me äiskän kanssa rämpimään metsään pokemonin perässä, jota ei sitten edes saatu kiinni, äidin mies vaan pyäritteli päätään ja sanoi että ollaan ihan hulluja, kun tultiin takaisin metiköstä :D

Eilen tultiin illasta takaisin kotiin.
Nyt onkin alkanut jo Kevinin viimeinen kesälomaviikko ja mun toisiksiviimeinen. Äkkiä se loma taas meni, ja ehkä eniten harmittaa, että me ei tunnuttu ehtivän tehdä yhtään mitään..
Noh, tällä viikolla pitäisi testailla synttäreille kakkua, käydä teettämässä Kevinin 4v. kuvat ja pakata taas tarhareppu valmiiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥