11.7.2016

Ikeaa ja Fallkullaa

Käytiin keskiviikkona Ikeassa. On se vaan petollinen paikka, lähdet hakemaan jotain, mutta mukaan tarttuu aina kuitenkin kaikkea muuta!
Näin kävi jälleen meillekin. Lähdettiin hakemaan synttäreitä varten kakkulautasia, mutta löytyi taas kaikkea muutakin, toki tarpeellisia kaikki..
Kynttilöitä ja kynttilän kuppeja ja jalka. Niitä tarvii aina, varsinkin näin syksyn lähestyessä.
Samoin lahjapaperia ja paketointi narua, ja nää oli mun mielestä ihan super ihania!


Tykkään paljon kasveista ja kukista, mutta en saisi yhtään enempää oikeita kukkia pysymään elossa, kun nykyistenkin kanssa ollaan kokoaika kiikun kaakun tappamassa ne. Niinpä ostin kaksi tekokasvia ja niille ruukut.
Okei ostan joka kerta ikeasta myös aidon orkidean, mutta se onkin sellainen että se kukkii ja sitten sen voi heittää roskiin.

Uudelle sohvalle tarvittiin tietysti uusia koristetyynyjä ja niihin päälliset ja samalla ostin uuden tyynyn sänkyynkin. Sekä makkariin uuden super pehmeän viltin, kun makkarin vilti siirtyi olkkariin.Ostetaan myös usein Ikeasta uusia keittiövälineitä, varsinkin nuo säilytysrasiat on tosi hyviä ja nyt kokeillaan millainen tuo lasivuoka on käytössä. Ja joo, löydettiin me myös ne lautaset mitä mentiin hakemaan.


Lauantaina toteutettiin yksi kesäloman suunnitelma, kun äitini tuli meille ja mentiin Fallkullaan, kotieläintilalle.
Käytiin siellä viime vuonnakin ja päätettiin, että pitää ottaa perinteeksi käydä joka kesä.
Se vaan oli jotenkin paljon surkeampi tänävuonna, kuin viimeksi. Lehmiä ei löydetty mistään eikä minipossujakaan, siellä oli joku remppa menossa ja sitä roipetta edessä.


Mutta tulihan käytyä ja nähtyä taas joitain eläimiä.
Sääkin oli onneksi hyvä juuri lauantaina, kaikkina muina päivinä ollut kylmää ja sateista, mutta lauantaina oli ihan kuuma ja aurinko paistoi iltapäivään asti.
Lähdettiin pois tilalata vähän eri reittiä ja nähtiin hauska hattivattien kukkula. Kyllä siinä on ollut jollain hommaa!

Mun pitäisi tänään yrittää muistaa kuvata nuo kasvit ja kuukaset ja tehdä taas pitkästä aikaa niistäkin postaus..
Pari muutakin postausta on työnalla, kun jostain saisi energiaa miettiä ja kirjoittaa loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥