2.7.2016

KESÄLOMALLA

Minun ja Kevinin kesäloma alkoi jo 27.5, oli minun valmistujaisjuhlat, lähdettiin Kouvolaan ja valmistauduttiin Turkin matkaan. 8.-15.6 oltiin siellä Turkissa ja sen jälkeen on sopeuduttu taas suomen säähän. Kirjoittelin reissustamme muutaman postauksen, mutta nyt olisi aika taas kerätä ajatukset ja kirjoittaa muutakin.
Tajusin, että enpä ole meidän kesälomasta (suomessa) kirjoittanutkaan mitään.

On ollut vähän huolia ja murheita ja tuntunut, ettei saa mitään aikasiksi, mutta tänään päätin, että tästä päivästä haluan pitkästä aikaa oikein mukavan ja toimeliaan. Yritän pitää kurjat ajatukset ja fiilikset poissa, ja kun ne kuitenkin väkisin välillä hiipii mieleen, niin ajattelen vain, että illalla ehtii taas murehtia.

Hyvä päivä alkaa hyvästä aamusta. Joten syötiin tänään Kevinin kanssa hyvä aamiainen.
Kevin söi riisipiirakoita, herneitä ja juustoa. Itse söin croisanteja, mansikoita ja juustoa kahvin seassa.
Sitten lähdettiin pyörällä katsomaan ekaa kertaa tänä kesänä lampaita. Kevin oli sitä jo kovasti odottanut. Mentiinkin hyvään aikaan, kun ehdittiin katsella, silitellä ja ruokkia niitä hyvän aikaa, kunnes ne lähti laumana vaeltamaan kauemmaksi, varmaan päivälevolle.

Siitä polkaistiin hakemaan postista (ja voi kyllä! sekin teki niin kovin iloiseksi, kun huomasin, että posti on näin kesällä lauantaisinkin auki!!) Kevinin vaatepakettia.
Olin tilannut Lindexiltä syksyksi taas lisää uusia vaatteita, kun oli sattunut olemaan kivan näköisiä. Kolmet boxerit, pusero, pitkähihainen Bamse paita ja kuudet housut. Valkoiset ruudulliset housut meillä on ollut aiemminkin pienempänä kokona ja tykkäsin niistä kovasti.
Harmaat legginsi tyyppiset housut sekä vihertävät collarit yllätti, sillä ne oli ihan mielettömän ihanan pehmoista kangasta!
Sinertävät/harmaat lörö housut taas on tosi ohutta kangasta ja haaremi-malliset, joten varmasti nekin mukavat.

Kotona tehtiin Kevinin toive ruokaa (muussia ja uunimakkaraa) ja siivottiin ahkerasti.
Piti myös tyhjätä kaikki Kevinin vaatteet ja tehdä lisänimikointia; sukunimen eka kirjain, sillä uudessa päiväkodissa (samassa ryhmässä) tulee olemaan toinenkin Kevin. Hitto mikä tuuri, kun ei Kevineitä hirveästi vastaan ole tullut ja nyt sitten on samassa ryhmässä..

Tällä viikolla ollaan myös tehty hiekkakakkuja, lakattu kynsiä (hän haluaa aina samaa mitä äidillä..), nukuttu piiitkään joka aamu ja leikitty.
Ainiin! Ja ostettu liput uuteen ti-ti nalle konserttiin joulukuulle!
Pääsinpä yhtenä iltana vähän hengähtämäänkin kaverille. Voi jestas miten sitä nauttikaan ihan vaan siitä, että sai kaikessa rauhassa istua parvekkeella auringossa, jutella ihmisen kanssa ja bonarina nauttia hyvää juomaa!Kesälomaa Kevinillä on 1.8 asti ja mulla 8.8 asti. Kevin saa siis aloittaa uudessa päiväkodissa kevennetyin päivin ensimmäisen viikon. Onneksi mulla on myös tosi lyhyt työmatka ja pääsääntöisesti sellaiset työajat, ettei Kevin joudu muutenkaan mitenkään sietämättömän aikasin heräämään tarhaan eikä myöskään olemaan siellä iltamyöhälle.

Nyt on kyllä jo niin paljon tekstiä, että taidankin jättää ne kesäloma suunnitelmat myöhemmäksi!
Nauttikaahan auringosta ja lämmöstä! Ainiin, ja viikonlopustakin toki, nyt todella tuntuu kaikki päivät samalle, kun Rase on viikonlopunkin töissä..

2 kommenttia:

  1. Vitsi, miten ihana idea lasin tilalle! Menee kyllä ensi kerralla käyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kaveri teki cosmopolitanii ja kaato noihi appelsiineihin nii niistäki tarttu vähä makuu. Ne kyl myös imee nestettä et lopuks kun juomat on juotu pitää viel viipaloida kuppi ja imeskellä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥