2.8.2016

Viimeinen lomaviikko ja ero

Viimistä viikkoa kesälomaa viedään ennen töiden alkua.
Kevin on jo tällä viikolla lyhyempää päivää tarhassa, koska vaihtoi uuteen niin saa kevennetysti totutella. Viikonloppuna vietetään ison pienen rakkaan 4v. synttäreitä ja sitten onkin aika pakata työkamppeet autoon ja kurvata maanatai aamuna ekaa kertaa töihin!

Pakko sanoa, että jännittää ihan pirusti!
Kasa paperia ja muistilappuja mitä kaikkea pitää kysyä johtajalta, kaikkeen säähän sopivaa vaatetta, eväät...
Yhtään ei jotenkin osaa vielä edes ajatella asiaa, tokikin tässä nyt on ollut kaikkea muutakin ajateltavaa. Välillä en edes muista asiaa, sitten taas iskee jännitys ja samaan aikaan hurja innostus.
Toisaalta voisin jatkaa vielä lomailua, mutta toisaalta kiva päästä arkirutiineihin taas kiinni.

Eli aika ristiriitaisissa fiiliksissä mennään!


Edelliseen postaukseen palatakseni, ensinnäkin: kiitokset teille tsemppaajat ♥
Meillä ei oo mitään hätää täällä :)
Pari vastausta voisin heittää tulleisiin kommentteihin:
Kirjoittelu tänne jatkuu, ja kirjoitan kyllä niin tiuhaa kun vaan ehdin kasata asiaa ja kirjoitella, kiitos kun maltatte!Ja joo, en ole hirveästi meidän parisuhteen tilasta kirjoitellut, koska Rasmus ei olisi siitä pitänyt enkä itsekkään nähnyt sitä asiaksi jonka jakaisin kaikkien kanssa, vaikka välillä mietinkin että voisi helpottaa oloa, jos kirjoittaisi.
Yrittäkäähän muistaa (kenen tahansa blogia lukiessanne), että se mitä blogista luette tai näette on vain pientä pintaraapaisua. Todellisuus voi olla jotain ihan muuta vaikka kirjoittaja kirjoittaisikin rehellisesti, mutta en usko, että kukaan kirjoittaa aivan kaikesta elämästään.
Mutta joo, kyllä ero oli tiedossa ja tulossa jo pitkään. Oikeastaan varmaan jo pari vuotta. Yritettiin vaan kuitenkin jatkaa yhdessä Kevinin takia.
Mutta kuten jokainen varmaan tajuaa, jos ei ole enää rakkautta, ei arvostusta, on tapahtunut asioita joita ei voi korjata ja antaa anteeksi ja jopa tulevaisuus näyttää molempien mielessä ihan eriltä. Niin ei, sitä ei vaan pysty enää jatkamaan. Ja silloin se ero on paras jopa lapsen kannalta.

Minä asun Kevinin kanssa, Rasmus etsii itselleen asuntoa ja kun sen löytää niin tapaa Keviniä säännöllisesti. Ja sitä ennenkin tulee töidensä jälkeen välillä katsomaan poikaansa ja minä pääsen silloin lähtemään yksin esim. kauppaan tai kavereille. Eli ei ole mitään kummempaa draamaa, kumpikin haluaa vain saada yhteisen lapsen asiat rullaamaan mahd. helposti ja kaikille mieluisalla tavalla.
Ainakin toistaiseksi pyrin siihen, ettei minun ja Kevininkin tarvitsisi muuttaa, mutta asutaan tällähetkellä kyllä ihan liian kalliissa kämpässä, joten saa nyt nähdä miten käy. Aika näyttää.
Muuten asiat on saatu jo hyvin hoidettua, lastenvalvojalle saatiin aika lokakuun lopulle.

Erot on aina vaikeita, vielä vaikeampia ne on silloin, jos kaikki on ollut yhteistä ja asuttu yhdessä ja sitäkin vaikempaa, kun kuvioissa on lapsi mukana.
Mutta jos siitä jaksaa räpiköidä yli, voi huomata, että se kannatti.
Olen tällä hetkellä aika hemmetin onnellinen stressistä huolimatta  ♥

(alla muutama kappale, joita on tullut viime iltoina kuunneltua kovastikin)

                                                                            https://www.youtube.com/watch?v=I5zRPbh1Fas
                                                                                                  Laura Voutilainen - Miks ei


                                                                                https://www.youtube.com/watch?v=PeJAZE721OI
                                                                                   Johanna Kurkela - oothän tässä vielä huomenna


Aurora - Kaikki mitä näät
 
Aurota - Täydelliset
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Anonyymi2.8.16

  Mielenkiinnosta kysyn vähän vastaavaa tilannetta sivusta seuranneena. Onko teillä joku erityinen syy mennä lastenvalvojalle, kun pystytte kuitenkin asiat noin hyvin sopimaan liittyen lapsen tapaamisiin ym? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään siksi, että saadaan tärkeimmät sopimukset mustaa valkosella niin molemmat voi olla varmoja asioista/ei tarvi pelätä että toinen alkaa hankalaksi. Ja siksi, että siellä lasketaan elatusmaksun määrä, jonka taas tarvitsen Kevinin päivähoidon laskutukseen.

   Poista
  2. Anonyymi3.8.16

   Mitä Kevin on tykänny uudesta hoitopaikasta? :)
   Kiva kuulla et kaikki on teillä hyvin ja ootte saanu hyvin sovittua asioista. Ei oo aina niin itsestään selvää...
   Tsemppiä töiden aloitukseen! :)

   Poista
  3. Anonyymi4.8.16

   Aivan joo, tottahan tuokin. Toisaalta hyvä olla mustaa valkoisella niin ei tule epäselvyyksiä. Tsemppiä kovasti tulevaan! :)

   Poista
  4. Kevin on hyvin sopeutuvainen, ei ole suurempia ongelmia tullut tarhassa eteen. Oma itsensä :D ainut, ettei päikkärit vielä maittanut, mutta ehkä nekin pian alkaa sujua taas :) Kiitos molemmille anoille!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥