5.10.2016

Pikaiset kuulumiset

Iltaa vaan kaikille ja pahoittelut blogi hiljaisuudesta!
Tulin nyt nopeasti ilmoittamaan, että täällä vielä ollaan ja yritän vihdoin viikonloppuna saada kirjoiteltua eteenpäin paria postausta mitkä luonnoksissa lepäilee.
Nyt kuitenkin pikaisesti, mitä meille kuuluu?

Kevinin puhe kehittyy hitaasti mutta varmasti, nyt saan jo vihdoin nauttia ihanista lauluista mitä jätkä lallattelee pitkin iltoja. Suosikkina tällä hetkellä ihhahhaa ihahhaa hepo hirnahtaa sekä ´´kuka saa kuka saa laulu pussiin kurkistaa tullin tallin tömpsis``
Puheterapeutti käy tällä hetkellä jokatoinen viikko tarhalla Kevinin luona.

Muutenkin pojalla menee oikein hyvin, päiväkodin kanssa otettu reissuvihko käyttöön, jonka avulla myös helpompi kertoa hoidossa mitä on kotona tehnyt ja toisinpäin.
Kevinin perus uhmailut ei tunnu loppuvan vieläkään, ihan mielenkiinnolla odotan milloin tämä kolme vuotta kestänyt päätön meno loppuu...
Se toki itseä hiukan verottaa, kun joutuu kaiken kestämään yksin.

Siitä päästään minun kuulumisiin.
Töissä ollut kiirettä, kun työpari ollut saikulla ja olen sitten joutunut vetämään useana päivänä iltapäiväryhmiä yksin. Lisäksi kaikki muu homma.
Paljon hoidettavia asioita töissä sekä kotona, muistilappuja siellä täällä ja tuntuu, että lista kasvaa samaa vauhtia kun tyhjenee.
Stressitasot sen verran korkealla ollut tässä viime päivinä, että vaikka olen todella väsynyt, niin iltaisin ei meinaa uni tulla..

Alkaa vähän sekottamaan pikkuhiljaa pakko myöntää, sekoitan päiviä ja asioita ja silmät ei meinaa pysyä auki. No, josko tämä tästä pikkuhiljaa, tässä kuussa on vihdoin se lastenvalvojakin niin saa yhden suuren stressi aiheen pois päiväjärjestyksestä.

Mutta vaikka olen todella väsyksissä ja stressaantunut, olen silti myös jotenkin hurjan onnellinen tällähetkellä, sen voimalla jaksan ♥

Kirjoittelen tosiaan aina kun vaan ehdin ja jaksan, tällä hetkellä arki pyörii vaan niin, että kuudelta kiskon itseni ylös, aamu kiire, Kevin tarhaan itse töihin. Töissä painan tukkaputkella, kotiin, kevin kotiin. Ruoka, siivous. Sitten se pieni hetki kotihommia/kaupassa käyntiä/ isi ilta/ viittomaopetusta/leikkiä. iltapala, iltapesut, iltasatu, Kevin nukkumaan, vielä vähän paikkoja kuntoon (ja silti täällä ei ole mitenkään siistiä koskaan...) ja sitten se max. puolitoista tuntia mä todellakin istun sohvalla ja katson telkkaria, vaikka pitäisi tehdä blogi hommia, jumpata, suunnitella töihin juttuja ja niin edespäin. Mutta ei vaan enään jaksa. Sitten siinä 22-22.30 välillä sänkyyn pyörimään. Aamulla sama homma alusta. Lisäksi päässä rullaa kokoaika se kaikki mitä pitäisi tehdä.

Mutta näillä mennään nyt, mulla on kuitenkin vahva luotto, että nyt kun jaksan niin uurastus palkitaan vielä ja koittaa helpommat ajat!

Mukavaa loppuviikkoa!
PS. instagramia jaksan päivitellä vähän useammin, sieltä löytyy nimim. Petra_Jasmin, tai internetversiolla tästä blogin oikeasta reunasta suoralinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥