2.11.2016

Jalkatoipilas

Heippa!
Olenkin ollut tän viikon sairaslomalla ja olen loppuviikonkin.
Jalka kipeytyi maanantai aamuksi sen verran, että päätin mennä näyttämään sitä lääkäriin. Siellä menikin koko aamupäivä. Hoitajalle pääsin suht nopeasti ja hän lykkäsi mulle samantien kepit käteen. Lääkäriä odotin reilu tunnin ja seillä olin kidutettavana puolisentuntia. Se kipu kilpailee kyllä endokipujen kanssa kakkossijasta (ykkös sijaa pitää ylläripylläri synnytys).. Lääkärin oli pakko väännellä polvea sekä nilkkaa, että näki jotkut liikeradat, oli tuskaa, tekee pahaa vieläkin kun mietin sitä kokemusta...
No sieltä linkkasin röntgeniin ja sieltä taas takaisin lääkärille.
Ei ollut luojan kiitos murtumia, polven sisäsivussa venähdys, nilkka nyrjähtänyt ja venähtänyt. Määräsi tulehduskipulääkettä, käski käyttämään polvi- ja nilkkatukea ainakin viikon, käyttämään keppejä viikon (jalalla saa astua, mutta sen päälle ei saa laskea koko painoa) ja saikkua viikko. Ja kylmää ja koholle niin paljon kuin mahdollista.

Eilen päivällä oli sellainen jatkuva särky jo poissa, että vain liikkeessä sattui polveen ja nilkkaan, mutta iltaakohden särky palasikin ihan kamalana ja oli siirtynyt sääriluun säryksi.
Jalkaa on myös turvotellut ihan kivasti..
Yöksi taas helpotti lääkkeillä, koholla ja kylmällä.
Tänään ollut huomattavasti parempi, mutta nyt vaivaa jatkuva reisikramppi. pläääh.
Saa nähdä mitä huomenna. En kyllä varmaan enää noilla kepeillä mene, kun kerta sietää astua enkä kuitenkaan pitempää matkaa käppäile..

Siitä päästäänkin siihen, kuinka mun huono tuuri vaan jatkuu. En tosiaan pysty kävelemään kauppaan tällä jalalla, mutta kun tuolta nyt sitten tulikin tuo talvi yllättävän ärhäkästi niin enhän mä pääse autollakaan mihinkään, kun hölmönä blondina en ole vaihtanut vielä talvirenkaita. Tai siis en ole pyytänyt ketään vaihtamaan. Hitto.
Onneksi on ihania ystäviä, yksi lupautui käyttämään minua kaupassa ja sitten sunnuntaina kun tulee sukulaisia Kevinin nimppareille niin miesväki saa vaihtaa ne renkaat.

Palailen varmaan sitten sunnuntai-iltana nimpparijuttujen kanssa! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥