12.12.2016

niiiiiin maanantai! + muita kuulumisia

Heipsan!

Pakko aloittaa nämä kuulumiset hirvellä kitinällä, koska mulla on ollut niin maanatai kun olla ja voi.
Heräsin ihan hyvän tuulisena, niinkuin Kevinkin, mutta kun pääsimme tarhaan alkoi huono päivä.
Kevin pisti taas parastaan ja melkein myöhästyin töistä sen takia...
Ja toki senkin takia, että en meinannut päästä autooni. Keskuslukituksessa oli jotain häikkää, takaovet suostui aukeamaan, mutta etuovet ei. Lopulta ryömin sitten takaoven kautta etupenkille. Sisäpuolelta sain lukot aukeamaan etuovistakin sentäs. No mutta, siinäpä sitten uusi pulma työpaikan pihaan: kuinkas saada taas kaikki ovet lukkoon? Etuovet lukittui, mutta aikani sain ränkkäillä, että myös takaovet meni lukkoon.

Työpäivä meni onneksi muuten ihan jees, mutta puolen päivän aikaan endo kivut jysähti taas päälle yllättäen ja kipu säteili myös oikeaan jalkaan. Lääke onneksi vei suurimman kivun, mutta jostain syystä jalkasärky jäi päälle. Särkee muuten vieläkin.

Kotiin lähtiessä taistelin taas auton ovien kanssa aikani ja jouduin raappaamaan ikkunat ovi auki, koska pelkäsin, että ne lävähtää lukkoon ja avain oli tietty virtalukossa. Kotona vielä kännykkäkin rupesi pelleilemään ilmeisesti kylmän ilman takia; kun yritin laittaa musiikkia hieman kovemmalle, se pamahtikin kokoaika täysille. Lopulta luovutin ja nyt se toimii taas, onneksi.
Olin aamulla unohtanut viedä roskat ja kämppä haisi ihan raadolle.

Noh, tämä oli hyvin perus maanantai, josko huomenna menisi paremmin taas!

Muuten meillä menee hyvin. Mulla oli ihana lauantai, kun Kevinin isukki otti melkein kuukauden tauon jälkeen yhteyttä ja lähti jätkän kanssa hoploppiin, joten minä pääsin omille menoilleni. Teki tosi hyvää, vaikka kyse olikin vain muutamasta tunnista. Ja Kevinkin oli onnessaan kivasta puuhasta ja isänsä seurasta.


Mun tilaamat kirjatkin tuli viime viikolla, hain ne torstaina ja olen nyt 4 iltaa lukenut ja olen jo yli puolen välin. Käsittämätöntä, nimittäin siksi, että minähän vihaan lukemista hahmottamishäiriöni vuoksi, se on minulle todella hidasta kun rivit pomppii mihin sattuu ja joudun välillä lukemaan monta kertaa saman lauseen, että sisäistän sen.
Noh, nyt on kyllä pakko sanoa, että on niin mielenkiintoinen kirja, että pienistä vaikeuksista huolimatta jaksan lukea, mielenkiinto pysyy yllä. Itseasiassa en malttaisi odottaa aina iltaan, että pääsee taas jatkamaan lukemista!
Kyseessä siis fifty shades -trilogia kaikki kolme kirjaa (tai itseasiassa kuulin eilen, että siitä ekasta on myös Greyn näkökulmasta kirjoitettu versio.. täytynee sekin hankkia) Sitä leffaa en ole katsonut, mutta ehkä kirjan jälkeen katson ja huomasin, että kakkos osakin on tulossa ensivuonna..


Tällä viikolla olisi tarkoitus nähdä kavereita ja viikonloppu mulla on pitkästä aikaa lapsivapaa, kun meillä on työpaikan pikkujoulut perjantaina. Ja toki lauantai-sunnuntaillekkin sitten kivaa tekemistä tiedossa, kun kerta vapaata on ;)
Ja ensiviikolla onkin jo jouluaatto, käsittämättömän nopeesti menee aika!!
Että eipä meillä sen kummempia, huonosta maanantaista huolimatta, on aika onnellinen olo taas/vieläkin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥