21.1.2017

Kohti kevättä & vuoteni adjektiivit

Heippa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!
Vielä on talvi, mutta ihanaa huomata, että kyllä se kevät sieltä lähenee taas, aurinko on alkanut paistamaan ja linnut laulamaan, se saa mieleni hyvin positiiviseksi. Jotenkin keväisin aina tuntuu, että pystyy mihin vaan, kaikki on mahdollista ja se on jonkun uuden alkua. Mieli on aina huomattavasti virkeämpi, kun huomaa, että on jälleen selvinnyt siitä synkästä pimeästä talviajasta ja valoa on päiväpäivältä enemmän. Samaistutteko?Vuosi on lähtenyt käyntiin hyvin tehokkaalla tammikuulla. On rampattu sairaalalla ja viiminen käynti tälle erää onkin tiistaina, olen saanut varailtua aikoja erinäisiin pakollisiin paikkoihin ja hankin myöskin seuraavan työpätkän itselle.
Olen vielä kaksi viikkoa nykyisessä työpaikassa ja jatkan siitä suoraan uuteen sijaisuuteen. Tuleva homma tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen, sijaistan nimittäin KOT-lastenhoitajaa.


Ensiviikolla pääsen taas hierojalle, enkä malttaisi odottaa, on sen verran kipeä selkä taas..
Parit uudet kattolamputkin saapui, mutta ei liitännät olekkaan samanlaiset, kuin meidän katossa, joten joudun odottaa pari viikkoa, että tuttu tulee asentamaan ne.
Ja pakko vielä hehkuttaa toista ostosta, nimittäin Kevinin uusi haalari ellokselta. Hänellä oli samanlainen eri kuosilla vain, pari vuotta sitten ja se oli tosi hyvä ja harmitti kun se jäi pieneksi enkä sen jälkeen ikinä löytänyt Kevinin koossa uutta. Ennenkuin nyt!
Siinä on lämmin fleece vuori ja ulkopinta on kumia. Ihan loistava noilla loska keleillä sekä tietty keväällä ja syksyllä!


Tehokkaasta tammikuusta tulikin mieleeni antaa jokaiselle kuukaudelle samalla kirjaimella alkava adjektiivi, jonka ajattelen tällähetkellä voivan kuvata kyseistä kuukautta, voidaan vuoden lopussa tsekata kuinka hyvin lottosin! :D

Tehokas tammikuu
Helpompi helmikuu
Malttamaton maaliskuu
Huippu huhtikuu
Toiveikas toukokuu
Kukoistava kesäkuu
Hyvä heinäkuu
Eloisa elokuu
Suloinen syyskuu
Loputon lokakuu
Mietteliäs marraskuu
Juhlava joulukuu

Jos teidän pitäisi miettiä teidän tulevaa vuotta ja nimetä kuukaudet näin, mitkä ne olisi?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi27.1.17

  Kevättä odotellessa todella. Ihana kun valon määrä lisääntyy ja mielikin piristyy samalla.
  Adjektiivit tuleville kuukausille voisi olla
  Touhukas tammikuu
  Herkullinen helmikuu (juhlija tiedossa)
  Merkityksetön maaliskuu
  Hilpeä huhtikuu
  Taivaallinen toukokuu
  Kiva kesäkuu
  Huippu heinäkuu
  Energinen elokuu
  Sateinen syyskuu
  Laiska lokakuu
  Menevä marraskuu
  Juhlallinen joulukuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuullostaa sinunkin kuukaudet! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥