8.1.2017

Toisen lomaviikon kuulumiset

Tämä oli tosiaan toinen lomaviikkomme, huomenna paluu arkeen. Toisaalta on ollut ihanan rentoa lomailla, kun on saanut nukkua pidempään, ei ole ollut kiire, ja on yksinkertaisesti saanut olla kotona. Toisaalta, kyllä alkaa jo hajottamaan tämä kökkiminen ja menen todella innoissani töihin ottamaan hermolomaa joka päivä kahdeksan tuntia. En ymmärrä miten kestin sen kaksi vuotta kotiäitinä, no en toki tiennyt silloin paremmasta, haha!

Mutta juu, tällä viikolla ollaan:
...siivoiltu
... otettu joulukoristeet pois ja viety (teko)kuusi pihalle. Se saa olla siellä koko pimeän ajan tuomassa valoa, sitten sekin siirtyy varastoon.


...Ollaan nähty minun sekä Kevinin kavereita
... ja käyty katsomassa yksien kaverien ihanaa uutta kotia ♥
...Ulkoiltu (paitsi niillä järjettömillä pakkasilla, hyi!)
... Katsottu leffoja
... Leikitty paljon Ryhmä Hauilla


... Käyty sairaalassa toimintaterapia arviossa sekä kahdessa osassa puheterapeutin arviossa.
Neurologi on vasta myöhemmin tässäkuussa. Puheterapia jatkuu tottakai (2vuotta jo käyty, eka vuosi kunnallisella ja toinen vuosi yksityisellä) edelleen yksityisellä ja nyt meidän pitäisi saada tuplamäärä käyntejä koska aiempi määrä oli riittämätön. Ja nyt alkaa vihdoin lisäksi myös toimintaterapia, yksityiseltä sekin.
... Aloitin uudelleen opiskelemaan saksaa sellaisen sovelluksen avulla, kuin Duolingo. Tuo sovellus vaatii vain sen, että osaa ensin englanninkielen hyvin. Siellä on monta kielivaihtoehtoa joita opiskella ja saa valittua myös osaako jo jonkun verran vai aloittaako ihan alkeista. Itse ainakin olen tykännyt tuosta sovelluksesta, toki helpottaa, että olen saksaa opiskellut jo aiemmin niin nyt palauttelen asioita mieleen.

... Tänään vielä työkamat ja tarhakamat kasaan huomista varten.

Loma oli juuri hyvän pituinen ja kaikinpuolin oikein onnistunut ja ihana, näillä fiiliksillä oli kiva startata tämä vuosi, josta tulee varmasti parempi, kuin edellisestä ♥

4 kommenttia:

 1. Anonyymi8.1.17

  Kiva kuulla että loma meni hyvin :) onneksi nyt on sen verran luntakin et esim pulkkailu sujuu, mikään ei oo tylsempää kun semmonen märkä talvi kun aina vaan sataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toivotaan että lumet pysyy kevääseen asti, jolloin ne sais hävitä hyvin vikkelää! :)

   Poista
 2. Anonyymi8.1.17

  Hyvä juttu että saitte lisää puheterapia käyntejä :)
  Saako kysyä miksi Kevin tarttee myös toimintaterapiaa?
  Ihanaa alkanutta uutta vuotta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan tuosta paljoa tänne kirjoitellut, vaan keskittynyt lähennä kielelliseen puoleen, mutta kehitysviivästymän ja/tai sensorisen integraation takia tullaan jäljessä myös motoriikassa. Lisäksi hän tarvii ammattilaisen apua oppia käsittelemään aistejen kautta tulevaa kuormitusta, säätelemäään itseään ja sietämään muutoksia ja pettymyksiä.
   Sen lisäksi että Kevin tulee käymään toimintaterapiassa, myös päiväkoti ja minä saan ohjausta ja lisää vinkkejä :)

   Kiitos sitä samaa sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥