26.2.2017

Energinen laskiaissunnuntai

Tänään oli jotenkin tosi energinen ja kiva päivä, vaikkei sinällään mitään ihmeellistä tehtykään. Snapchatissa seuraavat jo tietääkin mitä meidän päivä sisälsi (löytyy nimimerkillä Petra_Jasmin)

Aamu alkoi Kevinin toive aamupalalla.
Sen jälkeen aloin leipomaan laskiaispullia, en edes muista milloin viimeksi olisi leiponut pullaa koska yksinkertaisesti vihaan taikinan tekoa. Yllättävän hyvin onnistuin silti..
Samalla tein kasvissosekeiton, vaikka vihaan senkin tekemistä, niin paljon kuorittavaa ja pilkottavaa.


Kun pullat oli paistettu ja ruoka valmis, lähdettiin pulkkaillen hakemaan ärrältä saapunutta tilausta, joka sisälsi alusvaatteita, uuden uimapuvun ja bikinien yläosan - valmis Dubain rannoille!
Sitten kerkesin juuri vatkata kerman ja täyttää pullat, kun kaverit tuli jo kylään. Pari tuntia leikkejä ja kahvittelua. Me lähdettiin sitten vielä ruokakauppaan samalla oven avauksella kavereiden kanssa.Päivä sisälsi myös kolme koneellista pyykkiä sekä samanverran tiskiä... ostosten purkua, lelujen siivousta sekä puolituntia kiistelyä naperon kanssa siitä, olenko laittanut hänelle kengät vääriin jalkoihin..
Nyt aion hautautua sohvan nurkkaan katsomaan jakson tai pari How to get away with murderia ja sitten nukkumaan, että jaksaa alottaa taas uuden raskaan viikon. Viikonloput menee kyllä aina ihan liian nopeaa.

Seuraavat kaksi viikkoa on niin täynnä ohjelmaa ja pitkiä/raskaita työpäiviä, että voi olla, että täällä on aika hiljaista, joten seuratkaa instassa ja snapchatissa (Petra_Jasmin)
Yritän kuitenkin sen vastauspostauksen saada julkaistua. olen vastaukset jo kirjoitellut, mutta kuvat pitää vielä lisätä.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi27.2.17

  Hyvännäköisiä pullia!! Sain taas inspiraatiota tehdä myös kasvissosekeittoa vaikka niin ikään mäkin inhoan sen tekoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos joku täältä saa itselleen inspistä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥