25.2.2017

Kuulumisia kuluneelta viikolta

Heipsan ja mukavaa viikonloppua kaikille!
Kulunut viikko oli aika raskas henkisesti, mielialat mennyt vuoristorataa, ollut shokkia, raskaita työpäivä sekä ilon ja onnen hetkiä. Pakko sanoa, että odotan todella lomaa, ollaan kyllä niin sen tarpeessa!

Tällä viikolla käytiin ihastelemassa kaverin kolme viikkoista suloista poikavauvaa, hän oli kyllä aivan ihana pieni ♥ ja isommat pojat leikki keskenään kivasti koko ajan niin saatiin aika rauhassa juoda kahvit, jutella ja ihailla miniä.
Ei kyllä tollaisen pikkunyytin sylittely ja tuijottelu auta tätä ikuista vauvakuumetta niin yhtään...


Täälläpäin oli hiihtolomaviikko, joten lapsia oli hoidossa n. puolet vähemmän kuin normaalisti ja välillä koko talossa oli sen verran lapsia mitä normaalisti on yhdessä ryhmässä, luulisi että on lepposaa, mutta kyllä ne päivät menee nopeemmin, kun on paljon lapsia. Nyt hekin aika paljon vaan seilaili eikä oikein innostunut leikkeihin niinkuin normaalisti ja tappeli vähän väliä jostain.
Lisäksi koettiin kauhun hetkiä, kun sattui pieni onnettomuus yhdellä lapsella, joka piti viedä ihan lääkäriin, siinä oli sen verran jännä ja kiireinen aamu, että koko loppupäivä meni jonkunlaisessa sumutilassa, varmaan joku shokista palautuminen.

Tänään käytiin kaverin valmistujaisjuhlissa. Kevin oli yllättävän kiltisti ja rauhallisesti, ja onkin saanut siitä kuulla hurjasti kehuja. Onneksi sitä osaa jo nähdä milloin alkaa lähtä homma lapasesta niin osattiin poistua ajoissa.Jostain pitäisi repiä vielä energiaa siivoukseen, että voi hyvällä omallatunnolla käpertyä illalla sohvan nurkkaan katsomaan putousta, eilisen salkkarit sekä netflixistä How to get away with murder.
On muuten mielettömän hyvä sarja, kannattaa katsoa, jos ette vielä ole katsoneet! Vaatii kyllä keskittymistä kun sarja hyppii kokoaika eri ajoissa, menneessä ja nykyhetkessä. Itse olen ihan koukussa!

Huomenna pitäisi käydä vielä kaupassa, sillä ensiviikkokin on aika kiireinen niin en tiedä missä välissä ehtii seuraavaksi. Laskiaispulliakin pitäisi yrittää leipoa, että päästään herkuttelemaan kavereiden kanssa laskiaissunnuntain varjolla :D

Loppuun vielä mun tän hetken fiilistelybiisit ♥
 
                                                                   Cheek - syypää sun hymyyn

                                                                        Piste Piste - Mua viedään

                                                                                   Brädi - Saturnus

Loppuun vielä muistutus, jos on jotain kysyttävää, niin vielä ehtii heittää TÄMÄN POSTAUKSEN kommentteihin!
Mukavaa lauantain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥