5.3.2017

VASTAUKSET

Kiitos kaikille kysymyksistä, nyt saattee niihin vastaukset!
Jaoin kysymykset jonkunsortin kategorioihin selkeyttääkseni hommaa..
Ja nämä on nyt kirjoitettuna, videosta tulisi niin mielettömän pitkä, kun tämä on näinkin järkyttävän pitkä..

MINÄ
Kuvaile itseäsi kolmella sanalla
temperamenttinen, äkkipikainen, ystävällinen

Jos saisit kolme toivomusta, mitä ne olisi?
hmmm... lottovoitto (joo raha ei tuo onnea, mutta kyllä se helpottaa elämää ihan hitosti), kunnollinen mies loppuelämäksi, ja kliseinen maailman rauha.


Salainen (tai ei niin salainen) paheesi?
Kahvi, tupakka ja kännykkäriippuvuus.


 
Mitä kaikkea oot harrastanut elämäsi aikana?
Jotain satujumppaa, Uintia, judoa, kahta erilaista tanssia, ja ryhmäliikuntatunneilla kävin.

Lemppari hajuvetesi?
Escada sexy Graffiti

Lempivärisi?
Violetti, viininpunainen ja harmaa

• Mikä on lempiherkkusi ?
Mikä on sun lemppari jäätelö ja karkki?
suklaa! ja lempparijäätelö on vanilja-lakritsi

lempiruoka ja inhokki ruoka?
Tällähetkellä varmaan munakasrulla tai kana-kasvisvuoka
Mitään ns. kunnon lihaa tai pihvejä en syö, enkä pekonia tai kebabia.

Lempivaatteesi itsellä?
Housuista Dromet, en oikeastaan muita käytäkkään, kuin erivärisiä dromeja (paitsi yksin kotona lökäreissä). Ja joku perus toppi jonkun ohuen puseron/kaavun kanssa. Myös kuvassa näkyvä huppari on mun vakio, se on vaan niin ihana.

(pahoittelut ´´laadukkaista`` asukuvista, en omista henkilökohtaista kuvaajaa)Lempi paikka kodissasi?
Sohvan nurkassa tyynykasan ja viltin kanssa, muutenkin tykkään olkkarista huoneena eniten.

Missä olet hyvä?
Sanoisin, että työssäni olen hyvä (lastenohjaaja)
Olen toki myös äärimmäisen hyvä nukkumaan ;)

Kerro joku asia mitä tahtoisit ehtiä tekemään mutta ei ole aikaa/rahaa/muuten vaan mahdollisuutta?
Lähteä opiskelemaan

• Jos saisit valita kirurgisen toimenpiteen, mihin menisit ?
Tissit menen korjuuttamaan, kunhan löydän jostain rakosesta hyvää aikaa, koska haluan toipua siitä rauhassa.

Tahtoisitko asua omakotitalossa joskus tulevaisuudessa?
Tottakai!

Monta lävistystä ja tatuointia sinulla on? Mimmoiset?
Tatuointeja on hartiassa, olkapäässä, ranteessa ja kyljessä. Tarkoitus ottaa seuraavaksi lisää tuonne olkapäähän/hartiaan/niskaan, kun nuo pienet nuotit on niin yksinäiset :D Olkapäässä oli tosiaan ensin tähti, josta lähti väri ja jäljelle jäi arpi, sen päälle tatuoitiin uudelleen.
Lävistyksiä mulla on enään vain korvissa, mutta aiemmin on ollut navassa, kielessä, nenän sivussa, silmän vieressä, huulissa... Milloin milläkin yhdistelmällä. Kuvassa näkyvää venytystäkään ei enään ole.


 
kuka/ketkä ovat parhaat ystäväsi? näettekö toisianne usein ja mitä teette yhdessä?
En nimeä tähän ketään, mulla on tarpeeksi monta tosi hyvää kaveria, heistä ne kaikkein läheisimmät tietää kyllä olevansa rakkaita, kun puran kiukkuni heihin, avaudun kaikesta ja laitellaan viestiä lähes päivittäin ♥
En näe ketään kavereita niin usein kun haluaisin, arki vaan on aika kiireistä lapsen kanssa..
Mammakavereiden kanssa nähdään yleensä lasten kanssa, juodaan kahvia ja jutellaan. Muiden kanssa käyn välillä juhlimassa, välillä vaan juodaan kahvia, höpötellään, katsotaan leffaa jne.

• Ootko yksinäinen pääkaupunkiseudulla vai kaipaatko kouvolaan?
• Voisitko kuvitella enää muuttavasi Kouvolaan, vai onko se ihan tuppukylä?
En ole yksinäinen, melkein kaikki kaverit asuu täällä. Sukulaisia on tottakai hirveä ikävä kokoaika sekä niitä paria ystävää, jotka Kouvolassa asuu ja tukiverkosto lähempänä olisi ihan jees, mutta näillä mennään. Kouvolaan en enään ikinä muuttaisi, täällä kaikki on vaan yksinkertaisesti paremmin.

• Aiotko hankkia enää lemmikkiä ?
En tiedä. En ainakaan just nyt. Kissojahan en voi ottaa, koska olen allerginen.. Ranskanbulldogista olen haaveillut, mutta sekin vasta sitten, kun ei ole (eikä ole tulossakaan) enään pieniä lapsia että on oikeasti aikaa kouluttaa se koira. Marsusta olen myös haaveillut siitä asti, kun ensimmäinen kuoli, joten sen varmaan seuraavaksi ottaisin, jos jonkun.Miten pidät itsesi positiivisena?
Ihan sillä, että jos on vaikeaa/tuntuu raskaalta niin ihan miettimällä mietin (ja välillä listaan tännekkin) asioita, jotka mulla on tällä hetkellä hyvin. Yritän löytää jokapäivästä jotain positiivista. Olen myös huomannut alkaneeni tekemään sitä, että jos musta tuntuu, että joku asia on menossa pieleen, niin valmistaudun siihen henkisesti etukäteen niin ei sitten sillä hetkellä enää tunnu niin pahalta :D

Koetko olevasi vahva ihminen, miksi?
Kyllä, koska elämässäni on ollut paljon isoja vastoinkäymisiä (joita en avaa sen enempää) ja olen niistä selvinnyt. Koen olevani vahva ihminen myös siksi, että en häpeä myöntää perheelleni ja ystävilleni silloin, kun ei mene niin hyvin ja tarvin apua jaksamiseen.

• Oletko kateellinen ja millaisista asioista yleensä ?
hmmm... en koe olevani hirveän kateellinen ihminen. Toki saatan vaikka nähdessäni upean auton, ajatella, että hitto kun olis itelläkin varaa tommoseen. Tai jos näen äärimmäisen kauniin tai hyvä kroppasen naisen, niin saatan ajatella, että voi kun itsekin näyttäs tuolta.

Mistä löydät inspiraatiota sisustukseen ja millaiset jutut sua miellyttää?
Inspiraatiota en itseasiassa hae/löydä mistään.. Tykkään että sisustuksessa on käytetty pääväreinä valkoista ja harmaata ja rinnalla jotain pirteämpiä värejä koristeissa ja tekstiileissä.

En tykkää siitä, että ylimääräistä rojua lojuu joka puolella, mutta ei saa olla myöskään liian kliinistä - eläminen pitää näkyä kodissa.

Mistä saat motivaatiota liikkumiseen? Entä aikaa?
hmmm motivaatio onkin kyllä melkoisen hukassa useinmiten ja liikun asenteella ´´pakko kai se on``. Joskus toki tulee hyvä fiilis ja tsemppi, mutta jostain selittämättömästä syystä mulla iskee silloin aina n. parin viikon kuluttua joku mahatauti/kunnon flunssa joka stoppaa ja sitten on taas vaikea aloittaa..
Mutta, kun yritän tsempata itteeni niin viimeaikoina olen koittanut miettiä tulevaa Dubain matkaa - ei ole ehkä kovin hehkeä fiilis biksuissa jos laskee itsensä repsahtamaan. matkan jälkeen mietin sitten varmaa kesää. Toinen millä motivoin itseäni on se, että kun liikkuu niin olo on paljon virkeämpi, freesimpi ja kaikin puolin parempi, vaikkei ulkoisesti olisikaan muutosta.
Ja aikaa kunnon treenille on iltaisin kun Kevin nukkuu, tai sitten mennään pyöräilemään yhdessä (Kevin kyydissä).

• Elätkö mielestäsi terveellisesti ?
Elän normaalisti. En mitenkään älyttömän terveellisesti (en harrasta vihersmoothieita tai ruuan arvojen laskemista ja käy joka päivä harrastamassa jotain liikuntaa) mutta en myöskään epäterveellisesti (tosi harvoin meillä syödään ns. roskaruokaa ja kyllä mä joskus sitä liikuntaakin harrastan)

MIELIPITEENI
• Mielipide vanhemmista/perheenjäsenistä, jotka laittavat vauvojensa tai pikkulastensa kuvia someen ?
Hmmm laitan itsekin, joten? Sitä en ymmärrä, jos laitetaan noloja kuvia tai alastonkuvia. Tai jos joku muu kuin huoltaja laittaa lapsen kuvia nettiin kysymättä ensin huoltajan lupaa tähän.

Mikä on mielipiteesi tasa-arvoisesta avioliittolaista?
Minun mielestä kaikilla ihmisillä pitäisi olla sama oikeus valita itse puolisonsa, oli se sitten eri- tai samaa sukupuolta. Ollaan kuitenkin jo vuodessa 2017 eikä rakkaus katso sukupuolta....

• Mitä mieltä olet vegaaneista? Pystyisitkö siihen, miksi?
Syöttekö kasvisruokia?
Jaa, siinähän ovat, hienoa. Haluaisin olla itsekin, mutta en mä osaisi korvata kanaa, kalaa ja jauhelihaa millään, eli meidän ruuat olisi sitten aika ravintoarvottomia ja yksitoikkosia, kun tuntuu tarpeeksi vaikealle nyttenkin miettiä aina mitä sitä söisi. Mutta kyllä Kevin saa tarhassa ja minä töissä yleensä kerta viikkoon kasvisruokaa ja minä teen välillä kasvissosekeittoa, syötäisiin enemmänkin kasvisruokia jos osaisin tehdä/jaksaisin opetella uusia reseptejä.
 


TULEVAISUUS
Mitä toivot tulevalta vuodelta?
Millaisia tavoitteita sinulla on lähitulevaisuudessa ?
• Mitä haluat tulevaisuudelta?
Toivon, että itse sekä läheiset pysyisi terveenä, että olisi töitä jatkossakin, että tultaisiin toimeen Kevinin isän kanssa ja en mä pahitteeksi laittais vaikka löytyis joku kunnollinen mies rinnalle, jonka kanssa rakentaa uutta perhettä...
Haluan myös opiskella lisää jossain vaiheessa.

Millaisena näät elämäsi viiden vuoden päästä? Entä kymmenen?
Tähän mä en oikeasti osaa vastata nyt mitään. Mulla on koko tulevaisuus ihan auki, en osaa nähdä elämääni eteenpäin edes vuodella tällä hetkellä.
Mutta toivon, että töitä riittää, ollaan onnellisia, ehkä uusi perhe kasassa, ollaan matkusteltu joka vuosi...

Mikä on suurin haaveesi?
hmmm haaveita on monia, vaikea sanoa mikä olisi se suurin.. Varmaan se perus, onnellinen perhe.

ERO
Kadutko mitään eron suhteen?
En. Toki välillä on heikkoja hetkiä kun saan itseni kiinni muistelemasta hyviä aikoja, mutta yleensä heti perään muistuu mieleen myös ne lukuisat syyt eroon. Harmittaa toki että asiat meni näin, harmittaa Kevinin puolesta - toivoin hänelle ehjää ydinperhettä, mutta näin on parasta varmasti meille kaikille kolmelle, avain lapsen onnellisuuteen on onnelliset vanhemmat.

Mikä on yllättänyt eniten eron jälkeen?
Se, että pärjätään niin hyvin taloudellisesti on yllättänyt eniten, pärjätään itseasiassa paremmin, kuin ennen eroa. Myös se, ettei tämä olekaan ihan niin rankkaa kokoajan, kuin olin kuvitellut.
Sekä myös se, että olen löytänyt itsestäni ihan uusia puolia ja ainakin kavereiden mukaan olen paljon eloisampi nykyään.

Kuinka Kevin on reagoinut eroonne?
Eipä juuri mitenkään oikeastaan... Kyselee tietty isin perään, isin tapaamisen jälkeen on itkuinen.

Oletko käynyt eron jälkeen treffeillä?
Olen.

KEVIN
Saako Kevin itse valita mitä vaatteita pukee aamulla vai valitsetko hänelle vaatteet?
Minä valitsen hänen vaatteet. Joskus annan vaihtoehdot joista hän saa päättää mitä pukee. Muuten meillä olisi joka ilta koko vaatekaapin sisältö lattialla ´´tää, eiku tää, tai tää``

Lempivaate Kevinillä?
Kevinillä on aina jotkut rennot housut/leginsit ja paita, paita kuviollinen ja neutraalit housut tai toisinpäin. Kuvissa muutama yhdistelmä.Näkeekö Kevin isän puolen isovanhempiaan usein?
Ei ole ikinä nähnyt usein, ymmärtääkseni ei nykyäänkään.

• Mihin ammattiin haluaisit Kevinin aikuisena päätyvän/opiskelevan ?
Aivan sama, kunhan johonkin.

• Kevinin lempiruoka? Ja inhokkiruoka?
Kevin syö melkein mitä vain, lemppareita on varmaan muussi ja nakkikastike, kalapuikot tai kalaa.
Inhokkiruoka on kasvissosekeitto.

• Mietityttääkö sua tulevaisuudessa kuinka Kevin pärjää koulussa vai luotatko että terapioista yms. on ollut apua siihen mennessä niin ettei tule ongelmia?
Mietityttää todella paljon, koska se on hyvin todennäköistä, että ongelmia tulee olemaan sielläkin.

• miten kevin suhtautuu ystäviisi? entä ystäväsi häneen?
Kevin pitää mun kavereita omina kavereinaan :D Mulla on kavereina vain ihmisiä, jotka tulee toimeen lapseni kanssa ja tykkäävät hänestä.

ÄITIYS
• ovatko ystävyyssuhteesi muuttuneet lapsensaannin myötä? miten?
Kyllähän niitä silloin tipahti aika monta, mutta tärkeimmät pysyi ja niiden kanssa ystävyyssuhde tuntunut vaan vahvistuneen ♥ Ja pari uutta hyvää ystävää saanut lapsen saannin jälkeen.

• Mikä on parasta äitinä olemisessa?
Se ehdoton ja suurin rakkaus mitä voi olla, ehdottomasti ♥ Sekä se, kun oma lapsi oppii uutta ja saat olla mukana opettamassa ja iloitsemassa uusista jutuista.

Miksi ajattelet olevasi hyvä äiti? Milloin taas tuntuu että et ole hyvä äiti?
Rakastan ja välitän lapsestani, huolehdin hänen tarpeista, olen nähnyt hirveästi vaivaa saadakseni hänelle kaikki mahdolliset tukimuodot tukemaan kehitystä, olen kiinnostunut, asetan selkeät ja järkevät rajat, olen turvallinen...
Niinä hetkinä, kun olen itse todella väsynyt, enkä oikeasti jaksa kun maata sohvalla (ehkä jopa nukahtaa siihen) ja olen kiukkuinen (tiuskin ja hermostun herkemmin) - tunnen olevani huono äiti, vaikka tiedän, että ei hyvään äitiyteen vaadita 100% jaksamista 24/7.

Hermostutko koskaan pahasti Kevinille/miten?
Mikähän luokitellaan ´´pahasti``, hermostun kyllä päivittäin jostain, kun korvat on yleensä vain koristeena. Kyllä mulla aika herkästi voluumi nousee jos poika perseilee eikä usko mitään. Ulkona käytän välillä sitä ´´kuule jää sitte sinne, äiti lähtee nyt!`` kun jää maleksimaan, tai sitten jos on oikeesti tosi kiire niin nappaan kädestä ja talutan, joka johtaa siihen, että jätkä valuu löysänä kun räkä ja sitten kaappaan kainaloon roikkumaan.

Miten usein saat omaa aikaa? Mitä teet silloin mieluiten?
Mitä tekisit mieluiten, jos saisit arjen keskellä kolme tuntia vain itsellesi?
Vaihtelee Kevinin isän mielenkiinnon mukaan. Välillä hän on käynyt tapaamassa vain kerran kuussa pari tuntia, välillä saan hänet käymään kerran viikossa pariksi tunniksi.
Yöksi ottanut kolmesti.
Onneksi myös äitini hoitaa mielellään, että vien Kevinin perjantai-iltana Kouvolaan ja pojan kummi miehensä ja minun äidin kanssa tuo sunnuntai iltapäivänä takaisin kotiin. Näitä viikonloppuja on yleensä kerran kuussa/kahdessa.
Ja mitä teen... Riippuu siitä onko mulla se pari tuntia aikaa vai yö vai kaksi yötä.
Mutta siis käyn yksin kaikessa rauhassa kaupassa tekemässä viikon ruokaostot, siivoan koko kämpän perusteellisesti, käyn kahvilla, tapaan kavereita, käyn treffeillä ja kyllä mä yövapailla baariin usein lähden.
Jos mulla olisi säännöllisesti omaa-aikaa niin aloittaisin jonkun harrastuksen; tanssi, nyrkkeily ja ryhmäliikuntatunnit kiinnostaisi.

Paras hetki päivässä?
Riippuu päivästä, mitä on ohjelmassa, mutta usein klo 17--> eli kun ollaan tultu kotiin ja saatu syötyä ja sitten käperrytään sohvalle pikkukakkosen pariin tai sitten viideltä nähdään kavereita.
Myös illat klo 20-20.30 eteenpäin on yleensä niitä päivän kohokohtia, kun päivä on ohi, lapsi nukkumassa ja saa huokasta ja keskittyä johonkin hyvään sarjaan kaikessa rauhassa.

Jos saisit tyttölapsen, mikä hänen nimekseen tulisi?
En kerro, koska toivon joskus vielä saavani tytön, jolle ottaa se nimi käyttöön, ja tykkään pitää nimen salassa :)

• Millaisia arkiruokia syötte Kevinin kanssa?
Kaikkia ihan perusruokia, kuten makaronilaatikkoa, keittoja, perunaa/riisiä kastikkeilla...Kiitos kaikille kysymyksistä ja pahoittelut, että tämä viivästyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥