14.4.2017

Matkaan valmistautumista

Lupasin tulla vielä kirjoittelemaan ennen reissua, seuraavaksi postailen sitten reissun jälkeen kuulumisia Dubaista. Muistakaahan, että meitä voi seurata reissun ajankin Instagramissa sekä snapchatissa nimimerkillä: Petra_Jasmin
Me oltiinkin viime viikonloppuna Kouvolassa äiskällä, kun halusin pestä auton ja vaihtaa siihen kesärenkaat vielä ennen matkaa, ettei tarvi niitä enää stressata. Nähtiin samalla Kevinin kummia, sukulaisia sekä kavereita, kiirettä piti taas kun ei ole hetkeen siellä ollut.
Lisäksi käytiin ostamassa kaupasta vielä pistorasia adapteri matkalle, sekä uusia kenkiä..


Kerkisisin perjantaina juuri ennen lähtöämme saada ilmoituksen saapuneista laseistani ja maanantaina hain toiset sekä aurinkolasit vahvuuksilla. Ajaminen on kyllä paljon mukavampaa, kun näkee tienviitat ajoissa!
Käytän laseja vielä vaan ajaessa, TV:tä katsoessa, koneella ollessa tai jos tulisi muu tilanne missä pitää nähdä tekstiä kaukaa/lukea paljon. Onhan näissä totuttelu, nauroin äidillekin, että nyt mulla on monta persoonaa, kun ei tunnu olo yhtään itselle lasit päässä.
Maanantaina töissä kävi sopivasti hieroja näin ennen reissua ja tiistaille olin varannut ajan kulmien muotoiluun & värjäykseen sekä ripsien värjäykseen. Ei tarvi sitten reissussa laittaa naamaa ja pelätä, että meikit leviää vedessä. Helpottaa toki myös työaamuja, kun ei tarvi taistella kulmakarvojen kanssa, voin nukkuakin melkein puolituntia pidempään.
(alla olevissa kuvissa on vielä ihoon jumahtanutta väriä, se onneksi lähti parissa pesussa pois)
Keskiviikkona Kevin valitteli korvakipua. Hänellä on pitkästä aikaa flunssa, itseasiassa ekaa kertaa korvien putkituksen jälkeen. Viime korvatarkastuksessa jo sanottiin, että toinen putki on liikkunut, joten varattiin sitten torstaille vielä lääkäri, että ei tarvi kärvistellä reissussa saati yrittää siellä päästä lääkäriin saamaan lääkkeitä.
No, lääkäri ei kuitenkaan havainnut tulehdusta, mutta molemmat putket oli pois paikoiltaan ja epäili, että kivun tuntemukset johtuu siitä, kun tärykalvo liikkuu taas normaalisti ja lisäksi siinä roikkuu se putki vielä mukana. Koska flunssa oli kuitenkin rankka ja reissuun lähtö edessä, antoi hän ennalta ehkäisevästi kolmen päivän antibiotin sekä tippoja korvaan, joiden olisi tarkoitus liuottaa putki kokonaan irti.Torstai iltana Kevin lähti vielä isälleen yöksi, että sain rauhassa pakkailtua ja nyt onkin kaikki muu paitsi hygieniatuotteet ja matkaeväät pakattu. Tänään käytiin vielä Kristan kanssa elokuvissa katsomassa Fast & Furious 8, suosittelen, ihan sairaan hyvä!!

Huomenna pakataan loput kamat ja siivotaan kämppä, että on mukava sitten palata.
Muistakaa seurailla muualla somessa, palaan blogin ääreen matkan jälkeen heti, kun olen saanut käytyä kuvat läpi!

1 kommentti:

  1. Anonyymi18.4.17

    Mietinkin että milloin lähette matkalle :)
    Ihanaa reissua teille!
    Kivaa lukea sitten matka postauksia..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥