30.5.2017

Kouvolareissu ja Baby Showerit

Niin kivaa kun kesä on vihdoin täällä!
Olen alkanut taas laittaa parvekettakin kesäkuntoon, enään oikeastaan puuttuu vain kukkaset, jotka ajattelin mennä ensiviikolla ostamaan. Sen jälkeen teen varmaan parvekkeestakin postauksen taas, en ole koskaan aiemmin tän melkein 4:n vuoden aikana ollut näin tyytyväinen siihen!
Snäpissä (Petra_Jasmin) on siitäkin jo vilahdellut pieniä kuvia, siellä kannattaa muutenkin seurailla, sillä sitä on niin helppo päivittää että tulee laiteltua jotain päivittäin.

Käytiin Kouvolassakin taaas viimeviikolla. Nähtiin Kevinin kummeja ja Iida leikkasi pojan hiuksetkin kesäkuntoon. Lisäksi näin toista hyvää kaveria ja pitkästä aikaa meidän pojatkin tapasi, viime kerrasta oli jo se kaksi vuotta niin eipä Kevinkään enää muistanut ja hehkutti kaikille, kuinka hänellä on nyt uusi kaveri :D


Takaisin kotiin piti tulla jo lauantaina, sillä sunnuntaina vietettiin kaverin Baby Showereita. Oltiin ne yllärinä järkätty hänen läheisimpien kavereiden kesken ja yllätys oli todella onnistunut!
Ohjelmana oli syntymäpäivän-, pituuden- ja painon arvuuttelua, mahankoon arvauuttelua narusta pätkiä leikkaamalla, ja juhlittava sai arvata meidän muiden vauvakuvista kuka on missäkin kuvassa. Sitten tietty lahjojen avausta ja vauvanvaatteiden ihastelua ja syömistä.
Tuonne alle tuli kaikkien osallistuneiden nimet

syntymäpäivä-, paino- ja pituus arvauksia


Eilen käytiin tutustumassa Kevinin uuteen päiväkotiin ja oli kiva nähdä, että hänkin tykkäsi paikasta heti; ei olisi millään lähtenyt kotiin. Mennään käymään vielä uudelleenkin kesäkuun aikana, että jää paikka hyvin mieleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥