1.5.2017

Vappu 2017 kahdestaan

Ensimmäinen vappu kahdestaan vietetty. Oli oikein tehokkaat ja mukavat kolme vapaapäivää.
Lauantaina käytiin kävellen postissa, kaupassa ja samalla markkinoilla.
Kevin pääsi pomppulinnaan ja sai tietenkin vappupallon, joka on ylläripylläri ryhmä haun Vainu.
Postista tuli joka kuukautinen Vau:n kirja sekä uudet vaatteet Kevinille, poika totesikin kotiin päästyämme, että tänään on onnenpäivä! :D <3


Aikani kuluksi askartelin äitienpäiväkortin ja myös jo kutsukortteja 5v. synttäreille, niin ja leikittiin batmania, onko vaikea arvata mikä tän vuoden synttäriteema on....
Lauantaina pidettiin kiinni vappuperinteestä, vaikka meitä onkin perheessä nyt yksi vähemmän ja avattiin grillikausi. Meille kahdelle riitti oikein hyvin ihan vaan maissit ja makkarat, makkaroiden kaveriksi vähän perunasalaattia.

Päätin tehdä myös (taas) kaappien siistimisen, eteisen kaappi tuppaa olemaan sellainen, että sinne aina vaan tunkee kaiken ja sitten se onkin taas ihan katastrofi, nyt lisäsin vähän säilytyslaatikoita, josko pysyisi paremmin järjestyksessä. Myös ruokakaappi ja vaatekaapit piti siistiä, että mahtuu kesävaatteet käyttöhyllyille.
Odotan kyllä kovasti, että kesä alkaisi ja pääsisi kunnolla laittamaan parvekettakin, kukkia yms.

Tänään itseasiassa taas kylvin tomaattia, mansikkaa, hernettä ja kukkia. Ne saa nyt kasvaa sisällä ja sitten taimet siirrän isompiin kasvupaikkoihin parvekkeelle, kun on tarpeeksi lämmin.
Tuo kylvö olisi pitänyt jo tehdä, mutta en uskaltanut ennen reissua, kun kukaan ei olisi ollut huolehtimassa niistä ja tosin viime vuonna olin vielä pahemmin myöhässä ja hyvin onnistui silti..Käytiin tänään myös pitkästä aikaa yhdillä kavereilla ja mentiinkin ekaa kertaa heille potkulaudalla kun oli vihdoin kiva ilma, matka kesti n. puolituntia, kun autolla menisi 10minuuttia, mutta oli tuo kävely mukavampaa. Yritän skarpata itseni, että kulkisin töihinkin enemmin pyörällä, kun autolla... Kävellen en olisi ikinä perillä, mutta pyörällä ei pitäisi mennä kun n.20min.


Lisäksi tehtiin palapelejä, katseltiin leffoja, tehtiin viikkosiivous, tanssittiin, heiteltiin ilmapalloja ja serpentiiniä. Oikein mukava vappu siis!
Ensiviikko on taas aika kiireinen, mutta teen lisää reissupostauksia heti kun ehdin!

Loppuun pakko vielä suositella Prison Break 5, ihan mielettömän hyvä!!
En olisi uskonut, että voisi jatkua enään hyvänä, kun aiemmat kaudet oli niin hyvin tehty ja loppui jotenkin loogisesti, luulin että tälle käy sama kun monille hyville sarjoille, eli liika on liikaa turha yrittää väkisin jatkaa. Mutta ei, tajuttoman hyvä ja koukuttava!
Uusimman kauden näkee ainakin Ruutu plussasta jo nyt, ja ensimmäinen kuukausi siellä maksuton ;)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi5.5.17

  Mukavia puuhia!
  Nuo kevään ylimääräiset vapaa päivät on kyllä kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä! Siksi kevät menee aina nopeammin kuin syksy :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥