29.6.2017

Postaus tahdin pohdintaa

Olen saanut kommentteja hidastuneesta postaus tahdista ja toiveita, että tahti palaisi entiseen. En tiedä mitä tulee käymään, kiihtyykö tahti taas jossain vaiheessa, vai hiipuuko lisää. Välillä mietin kokonaan lopettamista, juuri siksi, kun tuntuu ettei enää ole kirjoitettavaa. Mutta kuitenkin olen alusta asti tehnyt tätä pääasiassa itseäni varten, täältä on kiva käydä itse lukemassa jotain vanhoja postauksia tai jos en muista vaikka mitä viime kesänä tehtiin niin voin sen täältä tarkistaa ja sen takia taas en missään nimessä halua lopettaa kokonaan..

Syitä tahdin hidastumiseen on monia. Yksi on kiire. Aloitin työt vuosi sitten ja huomasin, että tunnit loppuu vuorokaudesta kesken.
Toinen mikä varmasti vaikutti oli ero. Aiemmin pystyin iltapäivällä nopeasti kirjoittaa jotain, kun isä oli lapsen kanssa, mutta enää sitä mahdollisuutta ei ole.
Kolmas on varmasti se, että Kevin kasvaa kokoaika ja luonnollisesti hänestä kirjoittaminen on vähentynyt; on ihan eriasia kirjoittaa vauvasta/taaperosta kuin isommasta lapsesta, jolla on jo selvät omat mielipiteet ja oma persoona.
Neljäs on se, että elämäni sisältö on viimeisen vuoden ollut lähinnä eron setviminen, työ ja kotihommat, joten mistä kirjoittaisin? Siitä kuinka tulin rättiväsyneenä kotiin, Kevin veti itkupotkuraivarit eteisen lattialle, syötiin, siistittiin keittiö ja imuroitiin ja käytiin nukkumaan?
Ja sitten on asioita, joista saisi tekstiä aikasiksi, mutta joista en tänne halua kirjoittaa, vaikka tätä lähinnä itseäni varten teen, täytyy muistaa, että tämä on julkinen kanava eikä tarkoitukseni ole avata koko elämääni ja ajatusmaailmaani tänne.

Ihanaa kuitenkin huomata, että teitä on sielä vielä, vaikka tahti onkin merkittävästi hidastunut. Jokainen kommentti ilahduttaa ja tuo takaisin sitä halua kirjoittaa, joten kiitos niistä!

Jos teillä on heittää kirjoitus aiheita, niin niitä otetaan mielellään vastaan!
Päiväkuvina postausta toivottiin taas, niitä olenkin tehnyt monia, mutten vähään aikaan. Me ollaan nyt koko heinäkuu kesälomalla, joten heittäkää kommentteihin haluatteko päivän kuvina kesälomalta, vai sitten elokuussa, kun ollaan taas kiinni arjessa???


PS. Loppuun taas sarjasuositus: The 100
Itsellä menossa kolmas kausi ja olen ihan koukussa vaikkei sarja olekaan yhtään sen tyylinen mitä yleensä katson!

10 kommenttia:

 1. Anonyymi29.6.17

  Moi!
  Mä oon sitä mieltä että postaile ihmeessä aina silloin kun siltä susta itestä tuntuu ja kun on jotain postattavaa. Ei se määrä vaan laatu! :) Tuntuu että nykyään on hirveesti blogeja jotka postailevat ihan turhanpäiväisiä ja lyhyitä postauksia paljon, ihan vaan siksi että tulisi päivitettyä aktiivisesti. Mutta eipä sellaista blogia oo kovin mielenkiintoista lukea. Oon itsekin pohtinut aloittavani blogin kirjoittamisen nimenomaan tuohon suntyyliin "itselle muistoksi". :) Ja uskoisin että jos lukijoiden painostuksesta ryhtyy postailemaan tietyn aikataulun mukaan, niin varmasti menee nopeasti sitten itseltäkin maku siihen blogin kirjoittamiseen..

  Eli mä sanoisin että hyvä näin! :) Mukavaa kesää sinnepäin ja kiitos kivasta blogista, vaikka kertookin "vain" perusarjesta niin kuuluu ehdottomasti mun lemppariblogeihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Itsekin tykkään mielummin lukea postauksia, joissa on oikeasti jotain asiaa, eikä niitä missä on keksimällä keksitty tikusta kirjotettavaa.
   Toisaalta osa tekee tätä työkseen ja heille maksetaan siitä, että postauksia tulee se sovittu määrä kuukaudessa, jolloin heidän on välillä pakko repiä jostain hätäisiä ´´täytepostauksia``, siksi en itse ikinä ole edes haaveillut vieväni tätä niin pitkälle, nautin tästä, kun tämä ei ole kenenkään pakottama velvoite vaan kirjoitan tosiaan silloin, kun siltä tuntuu ja on jotain kirjoitettavaa.

   Kiitos kivasta kommentista ja hyvää kesää sinullekin! :)<3

   Poista
 2. Anonyymi30.6.17

  Mua kiinnostais kovasti kuulla sun omia fiiliksiä erosta nyt vuosi jälkeenpäin 😊 ja mikä auttoi sua jaksamaan/ kuinka selvisit erosta? Itsellä on niin samankaltainen tilanne, erosta tosin vasta 2kk ja poika täyttää nyt 2 vuotta. Rankkaa on ollut, mutta pahimpina hetkinä oon tullut lukemaan monesti sun "eron vaiheet" postausta. Se jotenkin kummasti aina helpottaa ja kirjoitat niin upeasti omista tunteistasi 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jo luonnoksissa tulossa postaus fiiliksistä vuosi eron jälkeen! Lisään siihen kohdat noista mitä kysyit :)

   Ihana kuulla että mun kirjotuksista on jotain hyötyä <3 ja paljon tsemppiä! Kyllä se helpottaa hetki hetkeltä!

   Poista
 3. Anonyymi30.6.17

  Lomaltakin olisi kiva saada päivä kuvina postaust :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan kumpi tulee! Lomalta tosin ois helpompi tehdä, kun ei oo työkiireitä :)

   Poista
 4. Anonyymi30.6.17

  Minä tykkään tätä blogia lukea. Ymmärrän ettei kovin henk.koht juttuja halua laittaa mut blogi on parhaillaan kun saa vähän niinku luvan kanssa "stalkata" 😂 mutta hyvää kesää! Nauti ilman postaus paineita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos ymmärryksestä! :) hyvää kesää sinullekkin!

   Poista
 5. Anonyymi30.6.17

  Minäkin olen sitä mieltä et postaa vain omaan tahtiin ja tyyliin niinku ennenkin :) Tää blogi on just hyvä näin ja aito.
  Päivä kuvina postaus vois olla lomaltakin kiva!
  Kevinistä ois myös kiva kuulla sen verran mitä haluat tänne kirjoittaa.
  Aurinkoa kesäänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos kommentistasi! :)
   Mukavaa kesää sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥