19.6.2017

Sekalaisia kuulumisia kesäkuulta

Hupsista ja anteeksi, tajusin etten ole koko kesäkuussa kirjoittanut yhen ainutta postausta. Tässä on ollut vähän kaiken näköistä niin tämä on rehellisesti ihan unohtunut.
En edes tiedä enää mistä aloittaisin, mitä kirjottaisin..Ollaan nähty paljon kavereita tässä kuussa, puheterapiaa ja toimintaterapiaa joka viikko ja käyty tutustumassa Kevinin uuteen päiväkotiin monta kertaa.
Kiva viedä Kevin elokuussa sinne, kun henkilökunta on tuttua ja mulla on 100% luotto heihin ja heidän osaamiseen. Ja poikakin tykkää jo nyt paikasta.Käytiin viime viikolla myös ekaa kertaa jäätelöautolla, mulla on omasta lapsuudesta niin kivoja muistoja kun käytiin aina jätskiautolla, että pakko oli Kevinkin viedä, vielä kun se tulee niin lähelle.

Kevin oppi myös vihdoin polkemaan pyörällä ja nyt ollaankin pyöräilty joka paikkaan, jos vaan sää on sallinut. Ostin meille kotiin uuden pyöränkin ja annoin vanhan isille.


Kesäparvekkeen olen saanut aikalailla valmiiksi, mutta en ole sitä vielä kuvannut, kun sieltä on yhä edelleen se parvekelasi rikki, kuukauden odottelin, että huolto tulee tekemään sille jotain, kolme kertaa jouduin soittamaan ja se kolmas puhelu ei ollut kovin ystävällinen enään ja vihdoin sieltä sitten tultiin katsomaan ja toteamaan, että ei osata korjata, tilataan lumon korjaamaan. Eli odottelen yhä..

Viimeviikonloppuna oli tyttöjen ilta työkavereiden kanssa ja oli kyllä super hauskaa ja teki hyvää pieni irtiotto arkeen ♥Meillä ei ole suurempia suunnitelmia tälle kesälle, elellään päiväkerrallaan ja yritetään keksiä mahdollisimman paljon kivaa tekemistä aina kun siltä tuntuu.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi19.6.17

  Kiva kuulla teistä taas :)
  Olenkin odotellut postausta.
  Kiva kun on niin rento kesä teillä tiedossa! Ilman suurempia suunnitelmia toteutuu yleensä paljon ja kivoja juttuja..
  Nauttikaa kesästä!
  Päivä kuvina postaus ois kiva :)
  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jotkut yhä jaksaa odottaa postauksia! :)

   Olet oikeassa, toivotaan että kelit paranee niin päästään nauttimaan kesästä!

   Voisin yrittää juu taas tehdä pitkästä aikaa päiväkuvina -postauksen :)

   Poista
 2. Anonyymi26.6.17

  Kiva kun päivitit kuulumisia mutta vielä toivoisin että kirjoittelisit ja kuvaisit useammin niinkuin ennen :) sun blogi on yksi parhaista, niin aito ja kursailematon jtn ois kiva että jatkat blogia kesän jälkeel ainakin niin että saadaan useemmin lukea teidän kuulumisia!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin kyllä kuvata ja kirjoittaa useammin, jotenkin vaan tuntunut pää tyhjältä viimeisen vuoden aikana :/

   Mutta kiitos piristävästä kommentista, ihanaa että lukijoita vielä on vaikka kirjoitus tahti onkin hiipunut! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥