17.7.2017

eläimiä ja luontopolkua

Viime viikko oli tosi kiva, koska:

Meidän parvekkeen lasit käytiin vihdoin korjaamassa, ei sada enää sisälle.

Nähtiin kavereita puistoilun merkeissä.


Muru oli varannut lapsivapaalle illalle mulle hieronnan ja itselleen parturin siksi aikaa.

Päätin yllättäen lähteä Kevinin kanssa kouvolaan ke-pe, koska veljenikin oli siellä ja miehellä kuitenkin pitkiä työpäiviä, niin mitäpä me kotonakaan.
Oli tosi kiva nähdä veikkaa, ollaan nähty viimeksi jouluna ja silloinkin hyvin pikaisesti.
Nähtiin myös mun isovanhempia ja saatiin otettua vihdoin koko perheestä kuva,
myös Kevinin 5v. kuvat tuli räpsittyä. 


Viikonloppuna käytiin Fallkullan kotieläintilalla. Yksi sorsista (kai nuo sorsia on??..) oli päässyt karkaamaan ulkoaitauksesta ja kävin sitte ilmoittamassa siitä henkilökunnalle, kun pelkäsin, että se karkaa. No sieltä sitten tuli nainen, joka totesi tuolle sorsalle vaan että ´´jaa, sä sitte päätit lähteä`` ja avasi aitauksen ja laski loputkin linnut sieltä pois. Katsottiin huuli pyöreenä, kun ne lähti vaappumaan laumana suorintatietä toiseen aitaukseen, en tiennyt että lintujakin saa opetettua toimimaan tietyllä tavalla.

 

Piti saada samanlaiset lasit kun enolla :D


Fallkullan jälkeen mietittiin mitä tehtäisiin ja yhtäkkiä mulla tuli mieleen luontopolut ja niin me etsittiin netistä joku lähellä oleva ja suunnattiin Pitkäkosken luonnonsuojelualueelle. Ai että siellä oli kiva kävellä ja katsella kauniita maisemia!
Kilometrejä en tiedä, koska me ei osattu kävellä yhtä tiettyä reittiä vaan mentiin siellä sikinsokin eri reittejä n. 1h 20min ja Kevin jaksoi kävellä/juosta tosi reippaasti koko aika. Olin todella yllättynyt, kun takana oli jo kuitenkin pitkä päivä ja kotona oltiin vasta puoli 9 illalla.
Täytyykin alkaa käydä useammin tuollaisilla luontopoluilla, koska Kevinkin selvästi tykkäsi.
Seuraava viikonloppu menee kyllä Kevinillä isänsä kanssa ja mä lähden elämäni ekaa kertaa festareille, toivottavasti olisi hyvä sää!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi19.7.17

  Petra?! Muru?! Siis onko sulla mies? 😊 tämä on mennyt nyt ihan ohi. Tää on jännä ku en ees tunne sua, mutku luin tätä niin olo oli niinku joku oman kaverin uutinen. "Petralla on mies" 😂 no v*ttu jes 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo tuttu tunne kun joskus vielä itekin luin aktiivisesti muiden blogeja niin eli ihan täysillä niissä mukana vaikkei kirjottajia tuntenukkaa :D

   Mutta joo on :D on se varmaan menny ohi kaikilta jotka ei mua tunne, koska en kokenu tarpeelliseks tänne kirjottaa tiedotetta asiasta, vaan aattelin et ihmiset hoksatkoon muiden tekstien joukosta asian :D

   Poista
 2. Anonyymi20.7.17

  Aivan. Mutta eihän siinä. Oikein kiva homma 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥