10.7.2017

Kesäpäivä korkeasaaressa

Nyt on taas yksi kesäloman suunnitelmista toteutettu, kun käytiin lauantaina Korkeasaaren eläintarhassa. Sää päätti tehdä pilaa, kun ennuste lupasi aurinkoa/puolipilvistä koko päiväksi, mutta päättikin ripsautella sadekuuroja pitkin päivää. Onneksi ne oli vain pieniä kuuroja, joten ne ei meidän päivää onnistunut pilaamaan.
Otin vanhasta tottumuksesta matkarattaat mukaan, koska olin ihan varma, että Kevin väsähtää päivän kävelyjen aikana, mutta olin väärässä, eikä niitä tarvittukkaa kun tasan 2kertaa, sillä Kevin istui niissä kerran pienen hetken omasta tahdosta kun seistiin paikoillaan ja kerran joutui niihin rauhoittumaan, kun ei uskonut ohjeita. Tietää jatkossa, ettei niitä tarvi enää tuollaisille reissuille mukaan.
Onhan tuo jo iso poika, mutta olen tykännyt mielummin varautua, kuin ottaa riskin väsykiukusta.Meillä kävi eläinten suhteen ihan hyvä tuuri, sillä tiikerit oli jostain syystä tosi aktiivisia. Muutama makoili näkyvillä ja pari tiikeriä vaelteli ympäriinsä ja toinen niistä tuli koko aika ihan lasin eteen tallustamaan.Lisäksi ehdittiin Berberi apinoiden häkille juuri niiden ruokinta-aikaan. Ensin häkissä ei ollut apinoita ollenkaan, kun työntekijä kävi ripustamassa niille ruokapusseja. Apinat laskettiin sisältä vapaaksi, kun ihminen oli poistunut. Taustalla toinen kertoi kokoaika kaikkea oleellista Berberi apinoista. Itse en kyennyt siihen keskittymään kovin hyvin, mutta mieleen jäi tieto, että sinne apinoiden ruokapusseihin laitetaan mm. popcornia!
Oli kyllä hauskan näkösiä tyyppejä.


Myös Kenguruita oli hauska seurailla, kun ne loikkivat ympäriinsä.
Ja tuollaisen Gundin huolisin lemmikiksi heti, älyttömän näppäriä kalliokiipeilijöitä ja söpöjäkin vielä!

Reilu viikko kesälomaa takana, ja ainakin tähän mennessä ihan onnistunut fiilis lomailusta!
Nautitaan nyt näistä kesäkeleistä, jotka vihdoin saapui, ja toivotaan, että ne ei nyt enää häviäisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥