24.9.2017

Kevinin letkautuksia

Pienten lasten letkautuksia on ollut hauska lukea muiden blogeista, facebook päivityksistä jne. Meillä näistä ihanista höpötyksistä on vastikää saatu alkaa nauttia ja nyt haluankin jakaa niistä muutaman teidän kanssa.
Kurjaa kun niitä parhaita juttuja ei ikinä muista jälkeenpäin, joten nämäkin on niitä, jotka olen tajunnut ja pystynyt kirjoittamaan heti itselle muistiin.

1. Kevin veti kilarit kun ei mahtunut nalle haalariin, jonka ostin kaverin tulevalle vauvalle, keskustelu meni kutakuinkin näin:
K: "minä pieni minä mahtuu kyllä!"
P: "ei kun nää on sille Kristan vauvalle et sinä enää mahdu tämmösii"
K: "minä tulen uudellee pieni minä mahtuu sitten!"
P: "ei. Et sä mahdu. Vaan vastasyntyneet vauvat mahtuu"
K: "minä synnyn uudelleen!"
P: "et synny etkä enää pieneksi muutu, nyt mä paketoin nää!"
Tätä seurasi lohduton itku  "Byhyyyääää minä haluun olla pieni vauvaaaaa byhyäää``2. -pese kädet
"En vooooi"
-mitennii et voi, pitää ne pestä
"Ei pysty, minun kädet on huoonot" 
 
3. "Jälkkärii haluun!"
- no turha kuvitella ku et oo koskenukka leipiis!
*tökkää sormella kumpaaki leipää* "nyt koskenu!"
 
4. Laulan joka ilta kevinille unilauluksi jaakko kulta laulun sävelellä, että "kevin kulta, äidin kulta, nuku jo, nuku jo, silmäsi sä sulje, silmäsi sä sulje, kuorsaa jo krpoh pyyh" eräänä iltana pääsin vain kohtaan "nuku jo"  kun tuli hätänen "no nukun nukun!"
 
5. Kaverin lasta kiukutti ja halusi jotakin, Kevin katseli hetken tyynen rauhallisesti, kunnes hieman närkästyneen kuulosena tokas napakasti: "ei toi vinkumiin mitää auta!``

6. Multa tippu tippa maitoa pöydälle, Kevin rääkäsee ´´Äiti! Sinä sotkit!!``
- joo mutta minä sen myös siivoan...
´´Anna olla viiminen kerta!!``

7. Kevin oli äitini miehen kanssa saunassa, kun tälle soitettiin. Puhelun jälkeen Jussi sanoi Kevinille jotain, että kaveri tulee käymään kohta, toivottavasti ei ihan vielä.
Kun se kaveri sitten saapui, kirmasi Kevin hänen luokse ja sanoi hyvin vakuuttavalla äänellä: ´´Nyt Jussi kyllä suuttuu`` Oli kaveri vähän hämmentynyt..

8. Hain Kevinin tarhasta kesken päivän, että mennään lääkäriin, Kevin muisti,  että lääkäristä saa aina kumisen liskon palkinnoksi, kieli vaan ei taipunut ihan oikein, kun innoissaan kertoi hoitajalle, että: ´´me mennään lääkäriin, minä saan siskon!``
Hoitajaa kovin nauratti ja totesi mulle, että nyt on tainnut jäädä jotain kertomatta :D


 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi24.9.17

  Ihania juttuja. Ihan parhaita nuo lasten sanomiset. Harmi vaan kun ei itsekään koskaan muista niitä heti kirjoittaa ylös ja sitten ne unohtuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, tai vaikka muistaisi, niin ne tulee tilanteissa missä ei vaan ehdi kirjaamaan :/

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥