26.11.2017

Luonnontieteellinen museo & joulukalenteri

Käytiin viime viikonloppuna ekaa kertaa Helsingin luonnontieteellisessä museossa.
Sinne oli yllättävän helppo löytää ja se oli paljon isompi, kuin olin kuvitellut.
Eläimet ja maisemat oli todella hienosti tehty.
Kevin oli jostain keksinyt (ehkä ice agesta..), että hän haluaa siellä nähdä ´´viimeisen mammutin`` ja onneksi siellä sitten oli niitäkin.

Museossa tallustellessa tuli nälkä ja suunnattiin Raxiin, joka oli Kevinille eka kerta kyseisessä syömäpaikassa. Poika tykkäsi hirmuisesti, kun sai itse valita mitä syö ja kuinka paljon ja reippaasti kantoi itse lautasen pöytäänkin.


Perjantaina meillä oli lapsi mukaan töihin -päivä, joten Kevin pääsi näkemään missä työskentelen. Hän olikin odottanut sitä kovasti. Meillä oli aamuvuoro, josta lähdettiin hyvissä ajoin ruuan jälkeen kotiin odottamaan puheterapeuttia kotikäynnille.
Pakkailtiin ja lähdin viemään Keviniä mummilaan viikonlopuksi.
Itse käytin viikonlopun jouluahjoja paketoimalla, Kevinille joulukalenteria tekemällä ja sisustamalla.


Sain mummiltani valmiin tyhjän joulukalenterin, jonka päätin täyttää kivoilla pikku ylläreillä ja yhteisellä tekemisellä.
Sisällä on pieniä leluja: pikkuautoja, kuoriutuvia munia, pieni hamsteri, muovailuvahaa, elsa taikasauva ja viimisessä luukussa pieni lego rasia.
Sisällä on myös yhteistä tekemistä: Viirun ja pesosen teatteri näytös, loru, Mulan DVD, taikahiekkaleikki, tarroja joka tarkoittaa joulukorttien askartelua, pelipäivä, saunailtaa, jouluinen värityskuva ja kuusenkoriste joka tarkoittaa kuusen koristelua.
Sekä pieniä nameja, hammasharja, kirje mummilta, pimeässä hohtavia tähtiä, jotka laitetaan Kevinin huoneen seinille/kattoon.

Kalenteripussit oli yllättävän pieniä, joten autot yms. jouduin aukomaan valmiiksi pois paketeista, sauvaan kieputin paperia koska se tulee pussista yli, niinkuin muutama muukin sisältö.
Äitini tekemä kirje ei mahtunut mitenkään, joten teippasin sen sitten seinään pussukan taakse, ja viimeisen luukun pikku legopaketti piti laittaa ihan erilliseen pussukkaan..Lisäksi Kevinillä on mun äidin ostama Herra Hakkaraisen satukalenteri, joka olisi hyvin riittänyt pelkiltäänkin. Itselläni on tänä vuonna Partyliten kalenteri, sillä tykkäsin siitä toissavuonna kovasti ja viime vuonna en sitä muistanut ajoissa tilata.
Mitä kalentereita teillä ja teidän lapsilla on tänävuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥