21.11.2017

Vesivahinko

Täällä eletään nyt vähän hermo kireällä ja jännityksessä. Meillä nimittäin alkoi sunnuntai-iltana keittiön seinä vuotamaan. Soitin heti päivystävälle huoltomiehelle, joka tuli katsomaan, kävi myös yläkerrassa mutta ei löytänyt mistä tuo vuoto tulee, oli kyllä jonkun toisen vuodon löytänyt samalla..
Hän sanoi ilmoittavansa tekniikkapuolelle, että tulee mittaamalla etsimään mistä tuo on lähtöisin.
Eilen ei sitten ketään kuitenkaan käynyt, ja vettä alkoi päivän aikana vuotamaan kahdesta muustakin kohdasta, joten soitin tänään aamulla uudelleen huoltoon.
Siitä parin tunnin päästä joku mies soitti ja kysyi oliko uusi vai vanha ilmoitus tuo meidän vuotava KATTO. Sanoin, että sunnuntaista asti ollut ja on yhä edelleen vuotava SEINÄ keittiössä. No, hänkin päätti soittaa tekniikkapuolelle.

Kotiin tultuani huomasin, että lätäkkö on yhä tiskipöydällä eikä kukaan ole käynyt ja sitten huomasin, että vuotokohtia on tullut jo kolme lisää päivän aikana.
Soitin jälleen huoltoon, josta kysyttiin, että niin siis se vuotava kylpyhuoneen katto? Juu ei, kun yhä vuotava keittiön seinä....
Mun usko alkaa hiipua, tapahtuuko täällä yhtään mitään, ennen kun koko seinä on mätä?!?
No, tämä tapaus on nyt siirretty isännöitsijälle, kun ´´vesivahingot menee aina sinne``, jännästi vaan ei oltu heti sunnuntaina voitu ohjata sinne...


Keittiössämme haisee märkä puu, koska keittiönkuivauskaapin puinen takaseinä on läpimärkä ja myös etulista kastuu kovaa vauhtia... Äiti yritti lohduttaa, että saatpa ainakin uuden kaapin, mutta ei se paljoa mieltä lämmitä, kun tässä jännäilee, että kuinka iso remppa tuohon vielä tulee ja kuivatukset, että joudutaanko me vielä näin joulun alla lähteä johonkin evakkoon...
Onko jollain teistä kokemusta tällaisista vesivahingoista? Pystyykö asunnossa olemaan ja toimimaan, jos vesivanhinko on jollain tällaisella keskeisellä paikalla kuin keittiö tai vessa/kylppäri??
2 kommenttia:

 1. Anonyymi21.11.17

  Serkulla oli just hetki sitte uudessa kämpässä vesivahinko keittiössä, sieltä oli puuttunu joku putki kokonaan ja oli kerenny tulla hometta...nopeesti ne sen korjas kyllä, pysty asunnossa olemaan kokoajan 3 lapsen kanssa, mutta sitä en tiedä sitte kuin hyvin ne korjas 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei voi nopeudesta kehua kun alottaminenki vieny jo 3 päivää 😂 mutta toivotaan, että mekin voidaa tässä asua korjauksen aikana!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥