4.12.2017

Idols finaali, teatteri, joulupolku

Viimepäivät ollut täynnä super kivaa touhua!
Perjantaina silläaikaa, kun Kevin vietti aikaa isänsä kanssa, me oltiin miehen kanssa Espoon metroareenalla katsomassa Idolsin finaalia. Huikeinta illassa oli se, että mun toive ja veikkaus illan superista yllätysesiintyjästä meni oikein ja lavalle asteli Cheek. Finaali Show oli muutenkin huikea ja oli hauska päästä näkemään miten noita suoria lähetyksiä tehdään ja kuinka paljon siellä tapahtuukaan sellaista, mitä ei TV:stä näe.


Lauantaina, kun Kevin tuli kotiin, lähdettiin teatteriin katsomaan Viirun ja Pesosen joulua. Kevin on ollut päiväkodin kanssa aiemminkin teatterissa, mutta me ei oltu yhdessä käyty aiemmin. Hienosti jaksoi keskittyä ja esitys oli hauska.
Teatterista kauppaan ja kaupasta Joulumarkkinoille katsomaan ja syöttämään Alpakoita.

Sunnuntaina vuorossa oli Vuosaaren joulupolku. Ei olla aiemmin käyty millään joulupoluilla, niin ei osannut odottaa mitään. Polku oli juuri hyvän mittainen (olikohan n. 2,5km) ja siellä oli monia erilaisia pisteitä eri järjestäjiltä; mm. koiravaljakko ajelua, alpakoita, tanssiesitystä, makkaraa yms. välipalaa, ongintaa, arvontoja, kalliolta kanootilla laskua, piirtämistä...
Sää oli kyllä erittäin huono, tietysti edellispäivänä oli kivasti vielä lunta, mutta juuri sunnuntaina kaikki lumi oli satanut pois ja tilalla oli kuravettä, mutaa ja liejua. Vaikka kuinka varovasti käveli, oli silti jalat polvia myöten kurassa.
Taideteos: 100henkäystä

Tänään oli vielä Kevinin päiväkodilla yhdistetty joulujuhla/itsenäisyyspäivänjuhla.
Ensin ulkona oli lipun nosto ja oi maamme suomi -laulu ja kaikille jaettiin valkoiset ilmapallot, jotka laskettiin sitten ilmaan yhtäaikaa.
Sisällä oli kaikissa ryhmissä jotain; mm. askartelua, suomalaisten juhlien esittely, eskareiden tekemä video, tanssia, kakkukahvit...En varmaan huomenna tai ylihuomenna mitään julkaise, joten toivottelen jo etukäteen kaikille hyvää suomen itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥