27.12.2017

Joululoma 2017

Me lähdettiin Joulun viettoon äidilleni Kouvolaan viime torstaina ja napattiin veljeni ja hänen Mörkö-koira mukaan.
Loman aikana: näin Kouvolassa asuvia kavereita, rapsuttelin maailman ihaninta koiraa ja nukuin pitkään, kun Keviniä kiinnosti enemmän mumminsa seura.

Sain viiniä kotiinkuljetuksella ihanalta ystävältä ja vietin miehen kanssa saunailtaa, naureskelin kun äidin mies ja Kevin ajoi mönkijällä ojaan ja jouduttiin soittamaan traktori hinaamaan se ylös.


Nähtiin sukulaisia, syötiin hyvin, koristeltiin kuusi, rakennettiin lumiukko ja nautittiin valkoisesta joulusta ja lumesta muutenkin - se kun on täällä Vantaalla valitettavan harvinaista...

Aatto vietettiin rokossa, kun Kevinillä oli vielä pieniä rippeitä omasta rokosta ja mulle oli aaton aattona kovan lämpöilyn ja särkyjen perään puhjennut rokko, onneksi se ei meidän joulua häirinnyt.
Syötiin aamupalaksi riisipuuroa, avattiin kuusen alta lahjoja ja nautittiin lapsen aidosta riemusta. Käytiin minun isovanhemmilla syömässä joululounas ja illalla tuli joulupukki ja loppu ilta meni uusia leluja ihmetellen.Lahjoiksi Kevin sai mm. kauko-ohjattavan hummerin sekä salama mcqueenin, puhuvan salama mcqueen auton, valoja vilkuttavan ja musaa soittavan auton, legoja, vaatteita, kirjoja, leffoja, lautapelejä, toivomansa sinisen säästöpossun, playmobilin monitallin, radiopuhelimet, rahaa.Eilen piti lähteä taas kotiin kaaoksen keskelle, kun nyt välipäivinä on töitä. Onneksi Kevin sai vielä jäädä mummilaan nauttimaan lumesta ja lomasta, kun oma päiväkotinsakin on kiinni ja meidän keittiöremonttikaan ei edennyt mihinkään, vaikka keittiö purettiin ennen joulua nimenomaan siksi, että sinne piti tulla se kuivatuskone ja seinät olisi saanut hyvin kuivua joulun ja vuodenvaihteen ajan, mutta eipä tullut ei, eli keittiö purettiin ennen joulua turhaan, ja kaaoksen keskellä eletään vielä pitkä tovi. Äkäinen valitus on kyllä lähtenyt tästä toiminnasta, vaikka eipä sekään tuntunut isännöitsijää kiinnostavan...
Lisäksi mulle puhkesi silmätulehdus ja sain aloittaa tänään päiväni istumalla puolitoistatuntia terveysasemalla odottelemassa reseptiä.

En varmasti ehdi ennen uuttavuotta, enkä heti silloinkaan koneen äärelle, joten: palaillaan ensivuonna ja hyvää uuttavuotta kaikille!

1 kommentti:

  1. Anonyymi29.12.17

    No teillähän on tapahtumia! Aatteletko koskaan tuommoisen tohinan keskellä että itkeä vaiko nauraa? 😂 Ei ehkä sais nauraa mutta kyllähän täällä vähän hymyilytti kun oot ihan rokossa ja mönkiä ollu ojassa ja sit vielä keittiö on homeessa 😂 tai no märkänä vai miten se oli.
    Aina ei vaan lähe vai mitä.

    Mutta posin kautta kohti helepompaa uutta vuotta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥