28.1.2018

Tammikuun touhuja & marianne jäädyke

Huomasin taas yhtäkkiä, että en olekaan julkaissut MITÄÄN tältä vuodelta!
Olen ollut itse jotenkin todella väsynyt, että kun töistä on päässyt ja jollain viimeisillä voiman rippeillä ruokkinut lapsen, on ollut pakko ottaa päikkärit ja sitten onkin taas iltapuuhat.
En ole jaksanut soitella niin ahkerasti kavereille tai sukulaisillekaan.. Mutta ehkä tämä tästä taas helpottuu!
Pakko tähän alkuun suositella pitkästä aikaa taas hyvää sarjaa netflixistä, nimittäin blacklist!
Oon vasta parina iltana jaksanut valvoa jakson verran, eli ihan alussa on, mutta olen jo aivan koukussa kyseiseen sarjaan!


Ollaan rampattu sairaalalla Kevinin tutkimuksissa, laitettu eskari hakemus, iloittu hetken lumesta ja käytiin pulkkailemassa sekä luistelemassa.
Tänään käytiin ostamassa Kevinille uimakassi, uimahousut (tajusin vasta että uimahallissa ei käy uimashortsit..) ja uimalasit. Pitäisi käydä tutustumassa uimahalliin, ennen kuin hänellä ensikuun lopulla alkaa uimakoulu.
Saatiin myöskin keittiö takaisin reilu parin viikon odottelun ja erinäisten sekaannusten jälkeen ja siitä iloisena DC-Fixasin vihdoin keittiön maustehyllyn, jota en ollut saanut aiemmin aikasiksi, kun on niin hankala teippailla, kun hyllyt ei ole irrotettavissa.

Äitini kävi viikonloppuna kylässä ja kokeilin ekaa kertaa tehdä marianne jäädykkeen mummini ohjeella. Super helppoa ja hyvää!
Tarvitset:
150g marianne karkkirouhetta
2 munaa
½dl sokeria
3dl kuohukermaa

1. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
2. vatkaa kerma vaahdoksi

3. yhdistä karkkirouhe munavaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi
4. sekoita joukkoon kermavaahto
5. kaada seos vuokaan ja jäädytä

6. ota jäädyke sulamaan n. ½tuntia ennen tarjoilua ja kumoa tarjoilulautaselle. HUOM. sulaa nopeasti kumoamisen jälkeen!


Vuosi on alkanut aika väsyneissä merkeissä, mutta joka päivä on vähän valoisampaa ja ollaan lähempänä kevättä, joka on ehkä vähän kevyempi ja ainakin innolla odotan kaikkea kivaa mitä kevään ja kesän aikana on tulossa!

1 kommentti:

  1. Anonyymi12.2.18

    Pirteämpää vuoden jatkoa. Pimeys väsyttää mutta onneksi koko ajan mennään valoa kohti ja nyt jo päivät on ihanasti jatkuneet.
    Tykkään tästä sun blogista kun tää on aito ja täyttä elämää.
    Mukavaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥