20.4.2018

Boy or Girl or Both?

Käytiin taas yksityisellä Perhe-Artella 11.4, koska oltiin malttamattomia vauvojen sukupuolen suhteen. Muuten olisi käyty ensin rakenneultrassa ja vasta jos siellä ei olisi sukupuolet selvinnyt niin varattu yksityiselle aika, mutta lähden ru:n jälkeen reissuun ja sieltä olisi kiva jotain ostaa jos sattuu eteen.
Julkisella myöskin se, että rakenneultrassakin tarkoitus on katsoa kaikkea paljon tärkeämpiä seikkoja, kuin sitä mitä vauvan jalkojenvälistä löytyy, mutta yksityisellä taas voidaan käyttää vaikka koko aika vain sen asian selvittämiseen.
Yksityisellä tykkään myös siitä kiireettömästä tunnelmasta sekä siitä, että voi ottaa lapsen mukaan kurkkaamaan tulevia sisaruksia.
Meilläkin siis oli Kevin mukana ja hän sai jopa liikutella sitä ultrauslaitetta ja ihmetellä mitä näytöllä näkyy sitä mukaa kun liikuttaa laitetta ja välillä taas hän vain leikki lattialla leluilla mitä huoneeseen oli varattuna.

Sukupuolet näkyi onneksemme molemmilta todella selkeästi eikä jättänyt arvailun varaan mitään, kätilökin oli selvästi innoissaan asiasta!
Lisäksi hän selvitti istukoiden sijainnin ja kertoi niiden olevan vielä erillään, mutta että ne tulevat hiljalleen sulautumaan yhteen, että synnytyksen koittaessa sieltä tulee usein ulos vain yksi istukkamöykky. Tämä oli ihan uusi tieto minulle.Tänään sitten taas oli Jorvissa rakenneultra.
Molemmilla oli kaikki juuri niin kuin pitää ja kaikki mitat olivat juuri sitä mitä näillä viikoilla kuuluukin olla. Kyllä ne sukupuolet näkyi hyvin tänäänkin.
Molemmat liikuskeli oikein hyvin ja tuntui oikein innostuvan siinä ultraillessa.
Jatkossa mun pitää käydä sairaalalla 4vk välein katsomassa, että vauvoilla on yhä hyvät oltavat ja kasvavat tasaisesti ja lisäksi kohdunkaulan tilannetta seurataan.
Raskausviikon 32 jälkeen saan synnyttää Jorvissa, jos päättävät ennen sitä pyrkiä ulos niin Naistenklinikalle mentävä. Töistä jäätävä pois viimeistään RV 28 oli vointi mikä hyvänsä, aiemminkin tietysti mikäli vointi niin vaatii. Tällä hetkellä kuitenkaan ei ole mistään muusta huolta, kuin mun selän jaksamisesta.Instagramissa ja snapchatissa (nimim. Petra_Jasmin) seuraavat tietävätkin jo kumpia meille odotetaan ja instassa on myös video, jossa Kevin vapauttaa laatikoista vilttien alta pallot: vaaleanpunainen olisi sisko ja vaaleansininen olisi veli.
Meille on siis tulossa:

Ollaan kyllä todella tyytyväisiä, vaikka pääasia tottakai on, että olisivat terveitä.
Mutta nyt mies saa sitten molemmat, pojalle saa hyödynnettyä Kevinin vanhat vaatteet ja pääsen ostamaan tytölle kaikkia ihania kukkakuoseja, mekkoja ja röyhelöitä.

Tänään ollaan muuten virallisesti tasan puolessavälissä eli RV 20+0
Ensiviikko ollaan lomalla Kevinin kanssa Kyproksella, joten palailen varmaan reissukuulumisten kanssa seuraavaksi! Instaa kannattaa tosiaan alkaa seuraamaan, niin pysyy ajan tasalla kokoaika ;)2 kommenttia:

 1. Anonyymi21.4.18

  Jee, mun arvaus osui oikeaan :D Paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taisi ollakin lähes kaikkien arvaus, helppo veikata molempia, niin ei mene kun toinen vikaan jos olisikin molemmat samaa sukupuolta :D
   Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥