19.4.2018

RV 18-20 ja makuuhuoneen muutos

Alkaa ahdistaa uuden asunnon odottelu ja tuntumaan siltä, että ei sitä kuitenkaan löydy ennen minien syntymää, joten päätin muokata tästä nykyisestä kolmiosta parhaani mukaan sellaisen, että sovitaan kaikki viisi tänne.

Tärkein seikka oli tietysti se, mihin vauvojen vaatteet ja tarvikkeet laitetaan ja missä he nukkuvat.
Lisäksi valmistauduttiin siihen, että kun se muutto joskus koittaa päästäisiin mahdollisimman helposti tästä lähtemään, eli tapetit ja seiniin kiinnitetyt peilit piti poistaa ja maalata.
Eipä niitä ollutkaan onneksi, kuin makuuhuoneessa.

                                                               ENNEN
TV kyllä oli tämän kuvan oton jälkeen vaihtunut isompaan ja tuon lipaston päälle..Alkuun tuntui todella toivottomalta saada tuohon älyttömän pieneen makuuhuoneeseen mahtumaan kaikki, varsinkin kun siinä on huoneen ovi, parvekkeen ovi sekä yksi kokonainen seinä vaatekaappeja, hetken pyörittelyn jälkeen ja käyttäen mielikuvitusta saatiin kuin saatiinkin palapeli kasaan ja kaikki mahtumaan. 
Vauvojen vaatteet taas meni Kevinin vaatekaappiin, kun vähän tiivisti. Onneksi noilla pienillä on vielä niin tosi pieniä vaatteita, että mahtuu yhdelle hyllylle monta eri pinoa. 
Vielä pitää vessaan laittaa pesukoneen päälle hoitoalusta ja ostaa lipaston laatikkoihin  kaikkia hoitotuotteita. 

Muuten täällä ei mitään kummempaa. Selkää kävin vähän avaamassa hieronnassa ja hierojani laittoi samalla kinesioteipit alaselkään kokeilu mielessä, jos vaikka auttaisi kipuun. Ja kyllä kumartuminen oli hieman kivuttomampaa teippien kanssa. Muuten selkä ja jalat on kyllä niin älyttömän kovilla ja kipeenä, että ei niihin taida auttaa muu kuin synnytys...

Kävin myös ostamassa elämäni isoimman takin; XXL kokoinen tuulipuvun takki, että varmasti mahtuu maha loppuun asti sen sisään, kun nytkin oli enää yksi takki mihin juuri ja juuri maha mahtuu.

❤️ Perjantaina 13.4 tunsin liikettä ekaa kertaa kädelle. Satuin juuri raapimaan mahaani, kun toinen vaavi töytäisi kunnolla, mutta tietysti sen jälkeen kun yritin kunnolla tunnustella, ei kumpikaan enään liikkunut mihinkään.
Sen jälkeenkin aina, kun tyypit liikkuu ja laitan käden päälle tunnustellakseni, he lopettavat heti, joten hyvin nopeiksi ovat tunnustelut jääneet eikä esim. mies tai Kevin ole ehtinyt kokeilemaan vielä ollenkaan..

Huomenna on tasan puoliväli, kun 20 raskausviikkoa on täynnä ja mennään rakenneultraan, joten palaillaan niiden kuulumisten kanssa seuraavaksi 💗

3 kommenttia:

 1. Anonyymi20.4.18

  Onko teillä päin hankalaa saada uusi koti kun joudutte oottaa? Luulis että vedätte jonon kärkeen!

  Toivottavasti saatte uuden kodin pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääkaupunkiseudulla taitaa olla jokapuolella enemmän kysyntää, kuin tarjontaa :/
   Lisäksi meillä on aika rajallinen alue, jolta haetaan, koska pitää huomioida esikoisen eskari ja koulu..

   Poista
 2. Anonyymi22.4.18

  Niin no totta tuokin. Tiiän kyllä kuinka turhauttavaa tuo tunne on. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥