29.5.2018

kuulumisia

Täällä ollaan taas kipeänä. En ymmärrä mikä tässä raskaudessa on vikana, kun olen kuullut että raskaus- ja imetysaikana vastustuskyky on parempi ja piti kyllä Keviniä odottaessa paikkaansa enkä ollut kertaakaan kipeä, mutta nyt olen ollut enemmän kipeänä kuin normaalitilassa.
Ihan raskauden alussahan mulla oli joku mystinen rokko. Siitä ei mennyt kauaa, kun olikin flunssa. Sitten tuli vatsatauti. Toinen flunssa ja nyt kolmas.


Muuten täällä voidaan jopa yllättävän hyvin. Tänään on RV 25+4
Väsymys on läsnä kokoaika ja tuntuu ettei jaksaisi tehdä mitään eikä vaan saa aikasiksi vaikka hirveästi pitäisi. Älytön hiki ja jano kokoaika.
Tiuhtilla ja Viuhtilla on jo selvät aktiivisemmat ajat vuorokaudesta sekä ovat hieman erityyppisiä liikkujia. Poika viuhtoo hirveää vauhtia kaikilla raajoilla joka suuntaan ja tyttö taas on enemmän semmonen harkittuja venytyksiä tekevä joogailija.
Poika liikuskelee enemmän pitkin päivää ja vauhdikkaimmat zembalot alkaa illalla kasin aikoihin ja kestää tunnin-pari. Tyttö taas on päivisin aika vaisu ja välillä jo ehdin huolestuakin, mutta öisin, silloin hän jaksaa kyllä muistuttaa olemassaolostaan. Hänkin usein aloittaa illalla samoihin aikoihin pojan kanssa, mutta jatkaa ihan yöhön asti, jotta mun olisi mahdollisimman vaikea saada unta.




Kevinillä oli torstaina päiväkodilla kevätjuhla ulkona ja sää oli mitä parhain! Heillä oli avaruusteema ja jokaisella ryhmällä oli yksi esitys. Lopuksi eläkkeelle jäävälle johtajalle puhe ja tottakai minäkin aloin sitte vollottamaan, onneksi olin laittanut vedenkestävää ripsaria ihan vaan varuiksi!
Ja sitten tietysti tämän vuoden eskareiden kukitukset ja heille laulu ja meinasin siinäkin tirauttaa kun aloin miettimään, että vuoden päästä mun pieni on siinä ja lähtee kouluun, en rupea.



Tämän viikon Kevin on vielä tarhassa ja sitten alkaa reilu 2kk loma. Me ei olla uskallettu tehdä mitään kesälomasuunnitelmia, kun ei tiedä mun vointia, mutta tietysti toivon, että pystyttäisiin vielä mahdollisimman paljon puuhailemaan, koska kesän jälkeen kaikki on ihan toisin. Ja nyt itken sitte taas. Joo, kesän jälkeen jos ei enää itkettäisi ihan kaikki, se olisi kiva.
Suurin toive olisi tietysti saada pidettyä Kevinin 6v. synttärit elokuussa ja samalla tuparit, nyt en ota niistä mitään stressiä muuten, voin hyvällä omallatunnolla iskeä pakastekakun pöytään ja kaikki kyllä ymmärtäisi sen.
Lisäksi tietysti olisi kiva käydä rannalla, nähdä kavereita, käydä luontopoluilla, ja voida ylipäätänsä liikkua ja olla ilman pelkoa että vauvat syntyis liian aikasin.
Jokavuotisella Fallkulla reissulla käytiinkin jo viikonloppuna, kun ei keksitty mitä tekisi ja sää oli hyvä.








Nyt viikonloppuna mun äiti oli pitkästä aikaa kylässä, kun mentiin lauantaina katsomaan Cheekkiä Hartwallille. Kevinistä oli hurjan hauskaa, kun mummi oli yökylässä.
Keikka oli jälleen mielettömän hyvä! Lavasteet ja tehosteet oli upeat ja hyvät biisit valikoitunut kiertueelle.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥