14.5.2018

Viimeinen äitienpäivä yhden lapsen äitinä

Meillä oli ihanan rento ja lämmin viikonloppu Kouvolassa.
Lähdettiin perjantaina, kun porukoiden laiva Tallinnasta saapui satamaan ja ajeltiin sitten peräkanaa perille.Lauantaina nautittiin ihanasta kesäisestä säästä, nähtiin yhtä Kevinin kummeista ja käytiin kaupoilla kun kävin ostamassa kaverille pienen yllätyksen ja ostin sitten samalla taas vauvoille vaatteita, nuo little sister ja little bro bodyt on vaan niin liikkikset, vaikka aiemmin vannoin, etten ikinä pukisi tuon tyyppisiä vaatteita enkä varsinkaan samanlaisia vaatteita :D


Illalla katsottiin äitini kanssa euroviisut, vaikka pettymyshän ne oli, vain pari hyvää esitystä/laulua. Oli myös todella vaikeaa pysyä hereillä, joten en edes yrittänyt katsoa pisteiden antoa, kun arvasin ettei suomi pärjää kuitenkaan.Eilen oltiin taas koko päivä ulkona, syötiin välipalakin auringossa.
Vielä ennen lähtöä miesväki keksi, että lähdetään läheiselle uimarannalle viilentymään. Olin ihan varma, että Kevin ei sinne mene, kun on sen verran kylmää vettä eikä ole aiempina kesinä mökilläkään suostunut uimaan edes loppukesästä kun vesi on jo lämmennyt. Mutta niin se vaan pieni sintti yllätti ja alaleuka väpättäen polskutteli onnessaan.


Eilen oli myös mun viimeinen äitienpäivä yhden lapsen äitinä, ensivuonna onkin syli täynnä rakkautta ja koti täynnä vilinää ❤️❤️❤️

Aamulla Kevin oli hiippaillut mummin viereen mua herättämättä, joten heräsinkin vasta 9.30. Keittiössä odotti kakku ja Kevin kipitti hirveää vauhtia lahjakassin kanssa vastaan ja toivotti hyvää äitienpäivää halien ja pusujen kera.
Äitini oli ostanut pienen yllätyksen, jonka poika sai antaa ja lisäksi oli Kevinin tarhassa askartelema kortti.
Meilläkin oli tietysti mummille yllätyskassi.

Kaikin puolin mukava päivä ja koko viikonloppu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥