18.6.2018

Masukuvaukset RV 27+3

Harmittaa, etten Keviniä odottaessa tajunnut, että voisi ottaa ihan kunnon raskauskuvat muistoksi, joten mulla on hänen odotusajalta vain muutama itse vähän sinnepäin räpsäisty kuva, mutta onneksi nyt tällä erää masua kuvatessa pääsi Kevinkin mukaan moniin kuviin.
Mulla oli siis ihana ystäväni ja Kevinin kummi Iida kuvaamassa ja kuvista tuli kyllä yllättävän hyviä, kun pelkäsin ettei musta saa yhtään onnistunutta kuvaa näiden turvotusteni kanssa..

Kuvattiin ulkona vähän vaihtelevilla taustoilla ja onneksi sääkin sattui olemaan lämmin ja aurinkoinen. Lisäksi kuvattiin vähemmissä vaatteissa sisällä valkoista seinää vasten sängyn päällä.
Näitä kuvia tulee varmasti vilahtelemaan jatkossakin joissain postauksissa täytteenä, sillä niitä on niin paljon, etten millään kehtaa kaikkia tunkea nyt tähän näytille.
Huomasittekos, että saatiin vihdoin uusi bannerikin ;) tuo on ehdottomasti mun lemppari kuva musta ja Kevinistä!

Seuraavaksi meillä onkin kunnon kuvaukset sitten kun vauvat ovat syntyneet, sillä ollaan varattu newborn kuvaukset ihan ammattilaiselta. Sen jälkeen sitten taas ristiäisissä harrastelija kuvaajan kanssa.
Ajattelin näistä kolmesta päivästä koota ihan ifolor kirjan muistoksi, kun ei kuitenkaan viitsi kotia täyttää teetetyillä tauluilla ja kuitenkin haluaa nämä kuvat muistoksi muuallekin, kuin tietokoneen kansioon.
Oletteko te otattaneet ammattilaisella (tai hyvällä harrastelijalla) jotain kuvia, mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥