15.7.2018

Kesän mökkireissu

Olen pyrkinyt käymään isovanhempien mökillä kerran kesässä, mutta viime kesänä ei jotenkin tullut lähdettyä, oli muka niin paljon kaikkea muuta puuhaa..
Nyt tajusin, että saa nähdä tuleeko ensikesänä lähdettyä, kun tuplat on mahdollisesti juuri oppinut liikkumaan ja pyrkivät eri suuntiin. Niinpä oli nyt mentävä, ja tämä reissu jäikin nyt sitten todennäköisesti viimeiseksi, kun ei haluaisi olla kovin kaukana Espoon sairaalasta, jos synnytys käynnistyy. Lisäksi mun on todella tuskallista enää istua (tai no, olla yhtään missään asennossa..) enkä myöskään pian enää mahdu istuimen ja ratin väliin...


Lähdettiin lauantaiaamuna Kevinin kanssa ensin hakemaan mun veli kyytiin Klaukkalasta ja siitä jatkettiin matkaa Kouvolaan äidille, jossa vietettiin viikonloppu.
Kävin kaverilla ja yksi Kevinin kummeista kävi moikkaamassa.
Maanantaina aamupalan jälkeen lähdettiin sitten sinne mökille ajelemaan n.tunnin matka. Mökkitie taas kyllä hirvitti, kun se on semmoista luistavaa hiekkaa, molemmin puolin on ojaa ja pusikkoa ja tie on mäkistä, että aina ei näe tuleeko autoja vastaan ja tie on vieläpä niin kapea, ettei siihen mahdu kahta autoa vierekkäin..
Pappa oli parkkipaikalla vastassa veneen kanssa ja Kevinistä oli hauskaa päästä pitkästä aikaa veneeseen, kun soudettiin saareen.Säiden kanssa meillä on kyllä aina tosi huonoa tuuria, niin kuin taas: hirveää hellettä aiemmin ja nyt kun me oltiin mökillä niin pilvistä ja sateista ja nyt sitten taas seuraavalle viikolle luvattu hellettä..
Joten Kevin ei oikein hyvin viihtynyt, kun ei ollut oikein mitään tekemistä ja järvessä ei tarennut kuin käydä melko pikaisesti uimassa. Jos olisi ollut hyvä keli niin olisi voinut viettää koko päivät rannassa.


Hyvin tuo ulkoilma pisti väsyttämään ja Kevinkin nukkui molempina öinä 12h unet ja ruokahalukin oli oikein kohillaan.
Oma herkkuni, josta saa nauttia aina vain mökillä on kyllä muurinpohjaletut! Niitä voisi syödä vaikka kuinka, mutta kun ei mahaan ikinä mahdu niin paljon kuin haluaisi.

Tuli myös testattua vauvoille ostettua Nabby -itkuhälytintä, kun Kevin meni hieman aiemmin nukkumaan aittaan, kuin minä. Hyvin toimi! Olen kyllä tuon vähäisen kokemuksen perusteella tosi tyytyväinen valintaan.

Keskiviikkona aamupalan jälkeen lähdettiin takaisin äidilleni yhdeksi yöksi ja torstaina ajeltiin takaisin kotiin. Onneksi lähdettiin torstainakin heti aamupalan jälkeen liikkeelle, sillä puolessavälissä matkaa tuli stoppi, kun renkaasta puhkesi kumi eikä mulla ollut vararengasta.
Soitin sitte LähiTapiolan 24h hätäpalvelunumeroon ja sieltä otettiin tiedot ylös ja hetken päästä mulle soitti hinaaja ja kertoi, että n. puolituntia niin hän on paikalla ja hinaa meidät rengasliikkeelle. No ei hänellä mennyt kun 20min.
Kevinillä oli jännää katsella, kun automme otettiin kyytiin ja sitten vielä päästiin korkealle hyttiin itse kyytiin. Rengasliikkeellä mun autoon vaihdettiin heti uusi rengas ja hinaaja lähti jatkamaan matkaa. Uusi rengas kustansi 112€, mutta hinausmaksu menee suoraan Lähitapiolalle. Sujuvaa palvelua kaikin puolin!
Yritän kirjoitella ensiviikonloppuna jotain kuulumisten tapaista, mutta nämä helteet on kyllä nyt niin sietämättömät tässä tilassa, että mun tekisi mieli vaan itkeä suihkun alla kaikki päivät :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥