27.7.2018

Neuvola & Äitipolikäynti rv 34+0

Eilen oli neuvolakäynti, omalle hoitajalle onneksi ja jouduin Kevinin ottamaan mukaan niin meni aika hulinassa koko käynti, mutta kaikki tarpeellinen saatiin hoidettua eikä mulla ollut mitään kummempaa kyseltävääkään.

Mulla pissa ok, paineet normaalit eikä muitakaan raskausmyrkytykseen viittaavia oireita ole. Jos alkaisi tulla näköhäiriöitä ja päänsärkyä tai kovaa ylävatsakipua niin sitte soitto ja lähtö kiireesti sairaalaan.
Sykkeet oli pojalla 130 ja tytöllä 140 ja kovasti alkoi taas mylläys heti kun kävin makaamaan.

Seuraavallekin käynnille otan Kevinin mukaan, sillä se onkin meidän molempien käynti sitten, kun Kevinillä on 6v. neuvola ja tuo käynti on nyt sitten jo kahden ja puolen viikon päästä.
Sain myös varattua itselleni keskusteluajan tuolla käynnillä, ilmeisesti siis perhetyöntekijälle, koska neuvolapsykologien lähetteitä alkavat käymään läpi vasta elokuun puolessavälissä ja voi olla ettei ehtisi ennen tuplien syntymää, kun nyt sain ajan jo vajaan parin viikon päähän.Tänään taas oli vuorossa rutiini käynti äippäpolilla ja nyt on 34 viikkoa täynnä, joten jos synnytys käynnistyy niin saan lähteä Espooseen synnyttämään, kun tähän asti paikka olisi ollut naistenklinikka, eli taas yksi etappi saavutettu - JES!

Kaikki oli edelleen yllättävän mallillaan. Kohdunkaula täysimittaisena jäljellä, reilu 4cm eikä raottunut edes painettaessa. Istukat ja virtaukset niin kuin pitääkin. Molemmat pienet teki myös oikein hienosti ja ahkerasti hengitysharjoituksia ja liikkuivat virkeänä.
Asennot pysynyt samana, eli A-tyttö raivotarjonnassa ja painoarvio 2294g ja B-poika perätilassa ja painoa 2250g. Näillä asetelmilla saan lähteä synnyttämään alateitse, ´´virallinen`` synnytystapa-arvio on sitten 2vk päästä rv 36+0.
Ei mitään raskausmyrkytykseen viittaavaa, ja tuollakin muistutettiin oireista joista tulee olla yhteydessä herkästi.
Tytöstä saatiin mukaan myös hyvä sivuprofiilikuva, viimeksihän muistaakseni rv 28+0 saatiin pojasta kuva, hyvin tuollai ristiin. Harmittaa, etten tajunnut pyytää ottaa kuvaa, kun tyttö työnsi jalkapohjallaan suoraan ultrausanturia, voi miten suloinen pieni tassu se olikaan ❤️Vähiin käy viikot, fiilikset edelleen tosi ristiriitaiset ja niistä yritän joku päivä kirjoitella taas oman postauksensa.
Myös pari muuta postausta on luonnoksissa vielä tuloillaan ja kova yritys saada julkaistua ennen näiden syntymää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥