5.8.2018

Tuparit & 6v. synttärit

Saatiin tänä vuonna juhlittua Kevinin synttäreitä ihan oikeana päivänä 4.8, kun osui hyvin lauantaille. Päätettiin yhdistää tuparit siihen samaan, kun melkeinpä kaikki tulee Kouvolasta niin turha rampata alvariinsa, kun kuitenkin ristiäisetkin sitten melko pian tulossa.

Oltiin ehditty saada kämppä jopa kuntoon ennen juhlia, parvekekin juuri viikkoa ennen juhlia.
Mun ehdottomia lemppari asioita tässä uudessa kodissa on yhtenäinen ja avara olkkari/keittiö/ruokailutila ja ennen kaikkea se, että on erillinen ruokailutila, johon pöytäkin mahtuu täysmittaisena.
Lisäksi se, että parveke on tuon ruokailutilan vieressä ja siinä on ikkuna välissä että näköyhteys säilyy, on tosi kiva, kun osa porukasta voi kahvitella parvekkeella ja silti ollaan ns. kaikki yhdessä.

Sitten jos vielä pysytään tässä tilassa, niin iltaiset auringonlaskut keittiön ikkunasta tai parvekkeelta katsoen on aivan mieletön juttu, joka kerta yhtä häkellyttävän upeaa enkä varmasti kyllästy ikinä tuohon joka ilta uudelleen maalautuvaan tauluun.
Olohuoneen ikkunasta, sekä makuuhuoneiden ikkunoista pystyy taas seuraamaan auringon nousua, ei hullumpaa sekään!

Sitten tietysti se, että on kaksi vessaa, toinen kylpyhuoneen yhteydessä ja toinen erillisenä vessana. Se olikin kyllä kriteeri asunnolle, koska kolmisinkin muodostui ruuhkaa yhteen vessaan, saati sitten, kun meitä on viisi!
Tykkään myös, kun vessat eivät ole keittiön vieressä, niin kuin edellisessä kodissa oli..
Iso eteinen on aika ehdoton, kun siihen pitää tuplarattaiden ja kolmen lapsen kanssa mahtua.
Ja koko asunnon laminaattilattiaan olen täysin rakastunut!Saatiin äidiltäni tuparilahjaksi parvekkeelle ihana pöytä ja tuolit, että voi tosiaan sielläkin juoda kahvia tai vaikka syödä aamupalaa. Isovanhemmiltani saatiin eteiseen paremmin valaiseva kattolamppu, kun minua ahdisti, kun se jäi perus plafondilla jotenkin tosi hämäräksi. Lisäksi vielä parvekekoriste, patakintaita, herkkuja, leipää, kukkia...
Kevin oli odottanut synttäreitään tietysti tosi kovasti ja myöskin sitä, että läheiset näkee meidän uuden kodin ja pääsee esittelemään heille uutta huonettaan.
Olin etukäteen kysellyt Keviniltä, mitä hän haluaisi että tarjotaan syömiseksi juhlissa, hän toivoi vain mansikkakakkua (johon päälle salama mcqueen) ja lämpöisiäleipiä (eli uunissa käytettyjä leipiä), joten niitä tietysti piti sitten tehdä. Lisäksi ostin suoraan pakastealtaasta Dallaspullia ja tökin hedelmiä ja marjoja vartaisiin. Lisäksi ihan vahingossa löydettiin kaupasta cars lastenkuoharia (joka muuten oli tosi hyvää!) Näillä helteillä ja tässä tilassa ei kyennyt enempään ja kakunkin tein valmiista kakkupohjista ja helpoilla täytteillä.
Lahjaksi Kevin oli toivonut vain pitkään ja hartaasti salama mcqueen sähköhammasharjaa (tähän asti ollut normaali hammasharja) sekä Make-rekkaa ja ne hän sai.
Lisäksi hän sai kaikkea muutakin, mitä näkyy alla olevassa kuvassa.


Juhlat oli onnistuneet, ja oli tosi ihana nähdä läheisiä yhdessä vielä ennen kaksosten syntymää. Toki se oli tosi raskasta, mutta sitäkin suuremmalla syyllä olen tosi onnellinen, että kykenin vielä! Nyt ei ole enään mitään tapahtumaa missä pitäisi vielä jaksaa, joten nyt vaan odotellaan milloin pikkukaverit päättäisi syntyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥